Yeni aldığım Matrix için istanbuldan tavan çıtası getirttim. Fakat memlekette monte edecekkimseyi bulamadım..Bazı araçlarda tavanda monte için vida sistemi mevcut ama Matrixlerde yok.. Arkadaşlar monte için yardımlarınızı bekliyorum.. Aranızda kendisi monte yapmış veya uygulamayı bilen varmı ?
Hoşbulduk Teşekkürler.. Teşekkürler.. Allah bütün araba ihtiyacı olanlara nasip etsin.. Tavan çıtasını servisten almadığım için henüz oraya gitmedim ama sanırım oraya gitmek daha iyi olacak..
şimdi aldığınız tavan çıtası orjinal değil öyleyse bu işi ya serviste yaptıracaksınız ki yaparlarmı bilmiyorum yada sanayide oda biraz şaibeli çünkü matrixte orjinal tavan barları sanırım tavan delinerek takılıyo. bu şekilde tavan delinerek yapılacaksa eğer tavsiye etmem. ama illada taktırıyım diyosanız sizin bileceğiniz iş.
hayırlı olsun, ben de tavan çitesı olsun istiyordu lakin çitasız bir matrix aldım. servis müdürü ile görüştüm dediklerini aynen anlatıyorum. '' tavan çitası aracın fabrikasyonunda takılan bir parçadır bu şekilde sağlam olur, daha sonra takılan tavan çitalar o kadar sağlıklı olmaz yük binmesi durumunda yüksek hızlarda yerinden çıkması mümkün olabilir.'' tekrar hayırlı olsun kazasız günler dilerim.
Matrix'in hayırlı olsun. Tavan çıtası taktırmadan önce iç tavan döşemesini söküp içeride destekleri var mı? diye bakmak gerekir. Şayet destek metalleri yoksa takacağın çıtaların üzerine koyacağın hafif bir yükte bile tavan sacıneğilecektir. Selamlar. Düzenleyen : zekicengiz