Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Matrix Dizel Kışın Stop Ediyor

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda lastsoldier tarafından 20 Ocak 2016 tarihinde açılan konu

1. lastsoldier

lastsoldier Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 2009 crdi matrixim hava eksililerde olduğunda hareket halindeyken stop ediyor. Sabah ilk çalıştırmada sorun yok ama harekete başlayınca 10 metre gidip stop ediyor.çalıştırıyorum sorun yok.harekete başlıyorum yine stop ediyor.deli oldum 2 gündür.bu meselede sorun nerededir? arabayı bıraktım sabah işe dolmuşla gittim.

2. cenker_baba

cenker_baba Guest

nerede oturuyorsunuz profil bilgilerinizden anlayamadım bendede 2009 matrix dizel var hçi böyle bir durum olmadı bende sizin aracınızın başka bir sorunu var sanırım soğuk ile alakalı değil bence

3. lastsoldier

lastsoldier Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kütahya tavşanlıdayım,eksili soğuklarda yapıyor sadece.Ve sadece sabahları oluyor.öğlen akşam gece sorun yok.Neye bahane bulayım bilmiyorum.

4. sinanerdem

sinanerdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    Sinan ERDEM
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    egzoz sistemi orjinal mi değiştirdini mi daha önce motor soğuken stop etmesi normal giderken eğer egzoz açıksa

5. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yakıt filtrenizi kontrol edin. yakıt içinde su bu soruna neden olabilir.

yakıt deposu içinde bile su bulunabilir. siz aracın ilk sahibi değilseniz, önceki sahipleri kötü yakıt kullanmış olabilir.

ayrıca kışın mutlaka iyi markaların dizel yakıtlarını kullanın.

6. cenker_baba

cenker_baba Guest

Mazot ve yağ filtresi orjinal mi birde ne marka yakıt kullanıyorsunuz ben total kullanıyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. lastsoldier

lastsoldier Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracımın ilk sahibiyim,shellden başka yakıt kullanmışlığım yoktur.Bakımlarını 15bin değil 10binde yaptım hep.Yani bakım ürünlerimden ve yakıtımdan şüphem yok.Yağ filtresini mazot filtresini değiştirsem sorun çözülür mü acaba?Bazı yorumlarda yakıt borularını değüştirdim depoyu temizlettim falan diyenler oşmuş.O kadar telaşa gerek var mıdır?Arabam konusunda çok titizim ve servislere güvenim yok.Servise de gidesim yok. Bakalım yaron filtreleri sıfırlayayım.İnşallah çözerim.

Bu Sayfayı Paylaş