Arkadaşlar arabam Accent ERA (Benzinli) 100 km hızdan sonra aracımın direksiyonunda titreme oluyor ve araç hafifçe sağa doğru kaymaya başlıyordu. Rot-Balansta sorun olacağını düşünüp ustaya baktırdım rot-balansta herhangi bir sorun olmadığını sadece lastiklerimin çok eski olduğunu ve buna lastiklerin sebep olduğunu söyledi. Bana tanesi 150 TL'den 4 adet MATADOR marka 4 mevsim lastiği takabileceğini söyledi. Açıkçası Matador Lastiklerini hiç duymamıştım ve bu işlerden pekte anlamam arkadaşlar sizce nasıl bir lastik, daha önce kullanan oldu mu? İstediği az para değil üzerine biraz daha ekleyip daha tanınmış bir markanın lastiklerini mi alsam kararsız kaldım. Önerilerinizi beklerim.
150 lira o dandik lastik markasına çok lastik arabanın canıdır iyi lastik aksanız totalde fazladan vereceğiniz rakam 100 lira olur en fazla Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçek 4 mevsim lastik, kampanya bekleyerek uygun bir fiyata alınabilir. www.hepsiburada.com/nokian-185-60-r14-82h-weatherproof-dort-mevsim-lastik-uretim-yili-2016-p-OTKMT429470
değerleri iyi bir lastik http://www.nokianlastik.com/lastikdetay.aspx?urunId=57 db olarak etikete bakıldığında yaz lastiğinden pek farkı yok
matadoru u Continental getiriyor... iyi midir kötü müdür bilmem ama nasıl ki bf goodrich michelin tarafından getirtilen alt ürünü ise matador da aynı şekilde...ayrıca Continental bayileri BARUM da satıyor ...
Şu an aracımda kullandığım lastik olur kendileri Yorumlardan yola çıkarak bir deneyim dedim. Ben gayet memnunum. 157 lira iken almıştım , fiyat baya artmış.
şu anda benim aklımı da DUNLOP SP TOURİNG R1 lastikleri çeliyor... Etiket değerleri çok iyi... Deseni de güzel... Daha önce araçtan çıkanlar DUNLOP idi... 50000 km kullandım... Lakin tek sorun var... Bu lastik sınıfında H hız endeksi yok... en son T Hız endeksi mevcut... Fiyatı da 165 TL idi...
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Matador lastikleri almadım işin doğrusu birazda aklım PETLAS'da kaldı. Biraz araştırdım petlas fiyat olarak uygun geldi bana. Yerli malı zaten son anda bir değişiklik olmazsa patlas düşündüm arkadaşlar inşallah yanılmayız.