hepinize kazasız belasız hayırlı günler arkadaşlar. 2011 model accent era var. 30.000 bakımı geldi. servise gittim. ağır bakımda yaptırmam gerektiğini söyledi ve 2000 tl fiyat çıkarttı. bu benim için çok fazla bir tutar. istanbul maslak oto sanayi veya dolap derede bu arabalardan anlayan bildiğiniz duyduğunuz iyi bir usta varmı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
2011 model ve 30 bin km de ???? doğru mu ??? böyleyse aracınız SIFIR km gibi... 2000 TL lik bakımda ne işlemler yapacağını söyledi mi ?
Ya bu araçlar oturma odasında mı duruyor yıllardır. ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şahsen bende İstanbulda yaşasam sinir olmamak için her yere toplu taşımayla gideceğimden benim arabada 30.000 km de olurdu herhalde. Belkide trafik hiç ilerlemediği için 30.000 km de kalmıştır.
arkadaşlar arabamı sadece hafta sonları kullanıyorum. benzinli. benzinde fiyatı malumunuz. birde birisine oturmaya gitcsniz gideceğiniz yerde park derdi. döndünüz bırakın kapınızın önünü sokağınızda bile yok. 2 -3 sokak hatta başka mahalleye bıraktığım oluyor. km nin resmini bu akşam eklerim. ağır bakımda da standar 30.000 bakım + bujiler triger kayışı falan baya saydı zaten fiyatı duyunca hepsini unuttum. sağlam bi yurkunma sesi gelmiştir benden