geçen gün katlı otoparktan çıkarken sol arka teker önü marşpiyeli ezdirdim ne yapmalıyım. yetkili servisemi yaptırayım yoksa özel servisemi yaptırayım. teşekkürler. bu arada aracı alalı 1 ay oldu garantisi var. fotoyu atmayı beceremedim
garanti bozulan parça içindir. ben sizin yerinizde olsam dışarıda bir yerde yaptırırım macun boya ile kurtarılacak bir şey ise eğer
Yeni aracınız varsa kaskonuz da var demektir. Ben sizin yerinizde olsam servise yaptırtırım en azından herhangi bir sorun çıkarsa karşınızda bir kurum var. Sanayii'de uğraşcak sıkıntılı olabilir sıfır araç için. Geçmiş olsun bu arada
teşekkürler aracı alalı 1 ay oldu zaten kasko var. fotoyu atmayı becerebilseydim iyi olacaktı. marşpiyel de 30 cm boyunda 2-3 cm ezik var bunun yaptığı baskıyla çamurluk 1 cm açılmış. insan sıfır aracına olunca üzülüyor.
Kasko çok tutmayacağı için bence önce serviste fiyat alın gerekirse kaskoyu deldirmeyin ucuza amal edebilirseniz
Bence de kaskoyu deldirme kendim yaptir abi bende de oldu ufak çapta servis çekip boyadi kimse anlamaz bile HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dün tanıdık bi kaportacıya gösterdim 400 - 500 tutar dedi servise bıraktım kaskonun eksperi gelip bakacak. ama servisin ustası marşpiyeli kesip değiştiricem dedi servis sorumlusu kız 1200 tl yi bulur dedi. kasko hasarsızlık indirimi zaten %30 oda zaten 500 tl yapıyor. sanırım kaskodan serviste yaptırıcam. herkese teşekkürler
Güzel abim aracın sıfır , yaptır kaskodan gitsin gözünü seveyim . . Şu kasko delme muhabbetini anlamıyorum , tamam bir sonraki kasko'da pahalıya gelmesin diye cepten yaptırıyosunuzda şimdi şöyle düşünün . Siz 700 liraya sigorta yaptırdınız 1500 liraya kasko yaptırdınız . Araç için sigorta kasko 2200tl verdiniz. Aracınız hasar alıyor 300 500 liralık masrafıda kasko delinmesin diye yine cepten yaptırıyosunuz ee kaskonun ne anlamı kalıyor saçma bi durum yaptırın gitsin para vercek olsak kaskolattırmayız aracı zaten