arkadaşlar kontağı çevirdikten sonra airbag ışığını veya herhangi bir ışığın sönmesini beklemelimiyiz yoksa hemen çalıştırmalımıyız çalıştısak bile ne gibi zararları var bu arada aracım 1.4 team benzinli şimdiden teşşekürler ŞANLIURFA DAN selamlar
daha önce aynı mevzu konuşulmuştu ama yine ben söyliyeyim. dizel araçlar için kızdırma bujisinin uyarısı södükten sonra marş basılır. benzinli araçta ise kontak on konumunu gelince motordan 2 saniye süreli enjektörlerden ses gelmektedir ve kesilmektedir zaten bu esnada airbag ışığı sönüyor. ben enjektörden gelen ses kesildikten sonra ve airbag ışığı söndükten sonra marş basıyorum. uzun vadede enjektörlerden arıza çıkması istemem bu yüzden 5 saniye beklerimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
ben enjektör sesi kesildikten sonra basıorum marsa air bag ısığını beklemeye gerek yok 6 saniye içinde sönüo o zaten..
aynen işim aceleyse airbag i beklemiyorum ama her halikarda enjektörden gelen sesin kesilmesini bekliyorum.
selam arkadaşlar marşa bastıktan sonra aırbag ışıgı sönmüyor daha önce normaldi .neden her şey normal iki gün oldu bilgisi olan varmı teşekürler..
Araç elektrik sisteminde olan akım dalgalanmaları buna neden olabiliyor. Akünüzün ve şarj dinamonuzun kontrolünü yaptırın.
ön koltuk altından kabloları geçmekte. bu olaydan önce yakın zamanda koltuğunuzu ileri geri yaptınızmı?
Enjektörden nasıl bi ses geliyor. Ben hiç dikkat etmiyorum.Airbag i bekliyorumda. Düzenleyen : Koruycu