Arkadaşlar 2007 getz aracıma marşbiel takmak istiyorum, internette 80 tl ye satılıyor ama acaba alsam kendim montajını yapabilirmiyim, deneyen varsa bilgi verebilirmi acaba ?
Montaj derken gerekli olan yapıştırıcı ve vidalarla herkes yapabilir, helede eliniz tornavida tutuyorsa çok olay olur.
link varsa alabilirmiyim fiyati uygunmus bende taktirabilirim GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
HYUNDAİ GETZ Marşpiyel boyasız SEM TUNİNG - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 168040451 burada linkte var hatta 72 tl olmuş
Semtuning'te komple en pahalı olanlarıyla 2009 Civic giydirdik. Boyasını dışarıda yaptırıp montajını onlara yaptırmıştık. Adamlar çekomastik ve vida ile tutturuyorlardı. Ve 1 ay olmadan çekomastikler kopmuştu
burada bu işi yapanlar var ama her şeyi ile 250 yi bulur, o sebepten acaba ben internetten alıp sadece ekstradan boyatmaya para verip kendim montaj yapabilirmiyim diye hesapladım Anlaşılan en iyisi parası neyse verip bu işi ustasına yaptırmak gibi geliyor bana
Arkadaşlar yeni i20 2013 ün iki yanında tam maşpiyelin takılacağı yerde aralıklarla bir kaç tane siyah plastik tapa bulunuyor bu tapaların görevini bilen var mı acaba teşekkürler. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.