Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Marş Geç Basıyor

'Starex Forum - Club' forumunda tahrikk tarafından 9 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar. TCi Starex'in marşı geç basıyor. Önce anahtarı çevirdikten sonra en fazla yarım saniye içinde motor çalışırken son bir haftadır bu süre 1-2 saniyeye çıktı, hatta bazen 3 saniye sonra marş basıyor.

2. cbaytan

cbaytan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Benim kısıtlı bilgilerime göre iki nedeni olabilir, 1-Enjektörlerin kurumlanması, 2-Marş motorunda herhangi problem. Mesela benim eski benzinli arabamda bu olduğu zaman marş motorunun fırça kömürlerini değiştiriyorduk %90 halloluyordu. Bir keresindede marş motorunu çok gerekli olmamasına rağmen elinde olduğu için motoru değiştirdi usta neredeyse bedavaya.

Mantık yürütürsek aslinda bence bu filtredeki hava sensöründe arıza olması halinde bile görülebilir bu problem.

Tabii yapmanız gereken ilk iş elinde arıza bulan aygıtı olan bir servise gidip, bilgisayardan bulmaya çalışmak bu problemi, yoksa benim fikirlerim pek önemli değil.

Düzenleyen : cbaytan

3. sdiect

sdiect Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Hakan Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Starex'imin marşı son bir haftadır,yavaş basıyordu ve bugün kontağı açtım ışıkların sönmesini bekledim,marşa bastım tık yok hiç çevirmedi aküm kuvvetli onda bir sorun yok,immo dada bir sorun olmadığını biliyorum,marş motorunu söktüm kömürleri iyice bitmiş,20 tl kömür takımı,45 kavrama mekanizması 15 tl de baş dişlisine verdim 80 tl ye halletdim iyi sürüşler...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş