S.a arkadaslar bugun misafirlikteydim saat aksam 20:30 gibi aracin marsina bastim iki kez almadi kontagi iki kez resetleyince 3 ncu kez bastigmda arac calisti buji buji ve kablolarini orjinali ile degiseli 3 ay oluyor lpg sistemi 1 yil once sifir lavato takildi acaba sebebi ne olabilir arkadaslar aracin 10 bin bakiminin uzerinden 3000 km gecti 15 bin oldugunda bakima sokmayi dusunuyordum bununla yada antifrizle alakali olabilir mi birde aku 1 yillik sifir. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arac bunu ilk kez yapti arac calistiktan sonra 600 metre kadar gidip marketten bise almak icin stop edip 5 dk sonra marsa basinca tekrar ayni sekildecmars almadi 2 kez resetledigimde calisti. Sonrasinda 13 km sonra eve geldigimde kapinin onunde araci stop ettim yukari cikip 5 dk sonra marsa bastim arac ilk basmada cakisti acaba neden boyle yapti arac. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar aracim depoyu fulledikten sonra tek marsta almaya basladi acaba neden. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorununuz yakıt pompasıyla ilgili olabilir hocam uzun süre deponuz boş kaldıysa depo içerisindeki yakıt pompası hasarlanmış olabilir.