Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

marş basıyor araç çalışmıyor

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda kamyoncu_axor26 tarafından 10 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. kamyoncu_axor26

kamyoncu_axor26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2002 milenyum kasa 1,5 crdi aracım bu sabah çalışmadı hiç çalışmamazlık yapmamıştı.
    sorun ne bilmiyorum marş basıyor normal bir şekilde mazotta geliyor ama ekranda arıza ışıgı yanıyor ve sönmüyor daha önce başına gelen varmı forumda arattım arka koltuk altı filtre deniliyor fakat oraya baktım herhangi bir problem yok mazot normal akışında yardımcı olabilecek var mı?

birde eskişehirden usta bilen

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Depo içi boya soyulması pompayı ve filtreyi tıkıyor , yakıt gelmeyincede haliyle araç çalışmıyor.
    Mazotun geldiğini nerden anladınız ?

3. kamyoncu_axor26

kamyoncu_axor26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ersin bey yakıtın deldiğini koltuk altını sökünce yakıt akmaya başladı birda mazot filtresi sol tarafındakı hortumdan su olabilirmı dedik ama halan çalıştıramadık aracı bir tavsiyeniz vamıdır? şayet pislik var ise ne yapmam gerekiyor?
    ayrıca ilginiz için teşekkür ederim

4. omr_clskn

omr_clskn Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    raıl basınc hattı yakıtı araca vermıyor. ersın beyın dedıgı gıbı depo ıcınde soyulma olduysa raıl basıncını tıkamıstır. bar dusuk olacagından yakıtı hıc vermez. oncelıkle mazot fılıtresını sokun durumu ıyı degılse degıstırın. depo ıcındekı samandırayı acın ve kovaya bosaltın. eger pıslık hat safhada samandıra fılıtresını tıkamıssa o deponun temızlenmesı gerekmektedır. bu ıslemler bıttgınde lamba yınede yanacaktır. aku kutup basını sokun ve arac yarım kontakta ıken ıkı kere takın ve cıkarın lamba soner

5. sezersezen

sezersezen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    sezer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    ömer bey benzer durum bende de oluyor son 1 ayda 5-6 kez oldu araç sıcakkende oluyor soğukkende araç çalışmıyor kontağı aç kapa yapınca tık diye çalışıyor depoda ki filtreyi söktüm temizledimm arıza ışığıda yanmıyor araç getz dizel 2006...
    başka bir sorum daha olucak size araçtaki mazot el pompasını pompalıyorum iice sertlerşiyor ancak 1 dk. içinde tekrar yumuşuyor bunu neden yapar filtrenin orda kaçırma sesi gibi ses geliyor teşekkürler...

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Normalde o şekilde bastıkça sertleşir ve o ses çıkar. belirli bir pompalamadan sonra dışarı hortumundanda mazot atar.

7. omr_clskn

omr_clskn Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    sezer o sekılde olması normal bısey. ama senın sorunun yuksek basınc pompasındanda olabılır. bunu bı gormeden farazı bısey soylemek yanlıs olur

8. sezersezen

sezersezen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    sezer
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    aynen kontağı açıyorum ince bi ses çıkıyor o ses kesilene kadar beklediğimde yapmıyor tık diye alıyor tabi bilen birine göstermek gerek de edirnede ki servis kötü ya iglilenen yok...bosch özel servise gidicem bir kerede orda kontrol ettiklerinde çıkacaktır...

Bu Sayfayı Paylaş