Arkadaşlar aracı 6 gündür çalıştırmamıştım tek marşta hemen çalıştı yaklaşık 3 km yol gidip stop ettim 10 dk markete gidip geldim araç 3-4 marşta zor çalıştı Birkaç defa daha başıma geldi bu ara sıklaştı Araç sıcakken stop edip 1 saat geçmeden marş yaparsam 3-4 marşta alıyor soğukken yarım marşta alıyor Giderken benzin gaz kesme yok herşey normal görünüyor yani Sorun nerededir acaba
Güncel Benim de aracım benzinde hiç çalışmıyor. tüpte çalışıyor, 2.viteste ise çok zor çalışıyor. tüpte giderken hiçbir sıkıntısı yok, normal performansta gidiyor fakat hareket halinde iken benzine aldığımda araç gaz yemiyor, devir yükselmiyor. tüm bunlara rağmen tüpte herhangi bir performans söz konusu olmuyor, dün 600 km yol yaptım. arızanın başladığı ilk gün araç hiç çalışmıyordu, çalıştırma işareti çıkmıyordu. kurtarıcı ile elektrikçiye gittiğimde sigorta kutusunda bir şalter atmış. o da benzin pompasının motoru yandığı için dediler. onu değiştirdim. fakat değişen bir şey olmadı. vakit dar olduğu için bunu tamirciye götür dediler. vakit dar olduğu için götüremedim. bugün gideceğim. benzinde çalışmama sorunu acaba ne olabilir?