Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

marangoni lastik

'Sohbet-2' forumunda marion tarafından 30 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. marion

marion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar benim getze jant lastik almayı düşünüyorum bugün bi lastikçiye gittim adam bana jantlarla birlikte 185 55 15 marangoni lastik önerdi adamın demesine göre italyan malıymış bu lastikler çok iyi oldugunu ve 2 yıl garantili ve 2 yıl boyunca sigortalı oldugunu söyledi 2 yıl boyunca herhangi bi kullanım hatasına kaldırıma çarpıp yarılma çivi ile yarılma ve lastikte herhangi bi yarılmaya karşı birebir değişimi oldugunu söyledi jantla birlikte 1140 tl 10 taksit sizce bu lastik nasıldır tavsiye edermisiniz kullanan varsa veya önerebiliceğiniz bi lastik varmı sizce bu lastiği almalımıyım...

2. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Jantın fiyatı nedir?
    15' takım jant fiyatı genelde 600-700tl civarı
    Lastik takımı 440-540tl civarına geliyor ki bence o fiyata bilindik marka lastikleri tercih edebilirsiniz

3. marion

marion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ewt jant 600 tl lastik 4 adet 440 tl ye geliyor adam çok metetti bide beni cezbeden sigorta olayı ama yol tutuşu falan nasıldır bilemiyorum ...

4. marion

marion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güncel...

5. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    http://www.marangoni.com.tr/
    siteleri.
    Kaza bu belli olmaz ancak aracınızı aldığınızdan beri kaç kere lastikle ilgili bir sıkıntı yaşadınız patlama-kaldırıma çarpma gibi. Her nekadar bir kişinin 10 yıl lastiğine hiç çivi girmeyip arka arkaya hergün girme ihtimali varsada, kendinize göre bu olayı bir düşünün derim. Örneğin benim lastiklerimden birine genelde sene de bir kere çivi giriyor ister istemez.

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    4 lastiğe 440tl verdikten sonra michelin alırım, olmadı brigstone falan alırım
    ayrıca bu garanti işine fazla güvenmeyin, bir abimiz garantili bilindik bir marka lastiğe bir dünya para vermiş, memlekete gezmeye giderken yolda lastik yarılmış, ankara civarında, stepneyi takmış, yarılan lastiği arabaya koymuş, ankarada birkaç lasikçiye gitmiş ama adamlar garantiden lasitiği değiştirmemek için 40 takla atmışlar, sonunda çıkma lastik alıp yola devam etmek zorunda kalmış
    bu ülkede sigortaya güvenirsen yolda kalırsın, adam gibi bir lastik al kafan rahat olsun

Düzenleyen : Coşkun Özcan

7. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Lastiğini övmeyen Lastikçide yoktur.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. ademgaddar

ademgaddar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    lastik al
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    abicim yerli malı yurdun malı. lassa ve bridgestone markalarından şaşmayın. birde nokian marka lastiklerde iyi yumuşak lastikler lokum gibi. ayrıca lassa ve bridgestone lastiklerinin 1 yıl ücretsiz yol yardımıda var. ve bu lastiklerde garantili lastikler.

9. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
  10. marion

marion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki arkadaşlar marangoniden vazgeçtim nettede biraz araştırdım pek iyi şeyler söylemiyorlar o lastik için bana hangi markayı önerirsinizBridgestone - Turanza ER 300duymuştum nasıl lastiktir yada dört mevsim kullanabileceğim yumuşak bi lastik önerirmisiniz ...

11. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    turanza gereğinden fazla pahalıdır....

Marangoni,aslında güzel lastiktir,yani kullanana soracaksın onu,kafadan sallama yorum yapıyorlar nette,ben kış lastiği aldım 10,000 km kadar kullandım bu kış,gayette memnun kaldım yani güzel lastik,dişleri biraz az ama tutunması iyi...Bu marka yıllardır var yeni bir markada değil.

Bunun haricinde sana en yumuşak ve dayanıklı lastik olarak kumho öneriririm.Veya hankookta olabilir ben şu an yazlık hankook kullanıyorum 2 ayda 10,000 kmde bununla yaptım çok güzel yani yazlık lastiği....

12. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Biz yaklaşık 20 gün önce Lassa Atracta lastik aldık yaklaşık 5.000 km yaptık lastiklerle lastik bize iyi geldi eski lastikler pirelliydi bu lastik ona göre çok yumuşak ve yol tutuşu gayet iyi yağmurlu zemindede etkili tavsiye ederim.

13. Tolga58

Tolga58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aynen kardeşim 1 ay önce de biz aldık lassa eski lastikler pirelli p600 idi. Gayet memnunuz 1800km yol yaptık uzun yolda gayet iyi performansı ve yumuşak çok az ses veriyor arabanın içine

14. marion

marion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla netten araştırdım biraz herkes 15000 km den sonra kayıyo diyor kumhoda şu an benim getzde var orjinal lastikleri ama memnun değilim önceki aracımdaki lastikler goodyaer gt3 tü çok güzel lastiklerdi ama şu an o model üretilmiyormuş galiba acaba goodyear mı baksam yine..

15. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Arabanın üzerinde gelen hiç bir lastik isterse en pahalı marka olsun işe yaramaz...Fabrika lastiğinden kimse memnun kalmaz zaten...Benimde bırgstone idi fabrika lastiği 1,000 km deyken söküp sattım...

Bu yüzden kumho öneririm,gerçekten yazlık bir kumho ile çok çok memnun kalırsın hemde cebine fazla zarar vermezsin.

16. ademgaddar

ademgaddar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    lastik al
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD

Bu Sayfayı Paylaş