selam arkadaşlar benim getze jant lastik almayı düşünüyorum bugün bi lastikçiye gittim adam bana jantlarla birlikte 185 55 15 marangoni lastik önerdi adamın demesine göre italyan malıymış bu lastikler çok iyi oldugunu ve 2 yıl garantili ve 2 yıl boyunca sigortalı oldugunu söyledi 2 yıl boyunca herhangi bi kullanım hatasına kaldırıma çarpıp yarılma çivi ile yarılma ve lastikte herhangi bi yarılmaya karşı birebir değişimi oldugunu söyledi jantla birlikte 1140 tl 10 taksit sizce bu lastik nasıldır tavsiye edermisiniz kullanan varsa veya önerebiliceğiniz bi lastik varmı sizce bu lastiği almalımıyım...
Jantın fiyatı nedir? 15' takım jant fiyatı genelde 600-700tl civarı Lastik takımı 440-540tl civarına geliyor ki bence o fiyata bilindik marka lastikleri tercih edebilirsiniz
ewt jant 600 tl lastik 4 adet 440 tl ye geliyor adam çok metetti bide beni cezbeden sigorta olayı ama yol tutuşu falan nasıldır bilemiyorum ...
http://www.marangoni.com.tr/ siteleri. Kaza bu belli olmaz ancak aracınızı aldığınızdan beri kaç kere lastikle ilgili bir sıkıntı yaşadınız patlama-kaldırıma çarpma gibi. Her nekadar bir kişinin 10 yıl lastiğine hiç çivi girmeyip arka arkaya hergün girme ihtimali varsada, kendinize göre bu olayı bir düşünün derim. Örneğin benim lastiklerimden birine genelde sene de bir kere çivi giriyor ister istemez.
4 lastiğe 440tl verdikten sonra michelin alırım, olmadı brigstone falan alırım ayrıca bu garanti işine fazla güvenmeyin, bir abimiz garantili bilindik bir marka lastiğe bir dünya para vermiş, memlekete gezmeye giderken yolda lastik yarılmış, ankara civarında, stepneyi takmış, yarılan lastiği arabaya koymuş, ankarada birkaç lasikçiye gitmiş ama adamlar garantiden lasitiği değiştirmemek için 40 takla atmışlar, sonunda çıkma lastik alıp yola devam etmek zorunda kalmış bu ülkede sigortaya güvenirsen yolda kalırsın, adam gibi bir lastik al kafan rahat olsun Düzenleyen : Coşkun Özcan
abicim yerli malı yurdun malı. lassa ve bridgestone markalarından şaşmayın. birde nokian marka lastiklerde iyi yumuşak lastikler lokum gibi. ayrıca lassa ve bridgestone lastiklerinin 1 yıl ücretsiz yol yardımıda var. ve bu lastiklerde garantili lastikler.
adac 2010 testi http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2010_Sommerreifen_Test_185_65_R15.aspx?ComponentId=29770&SourcePageId=31821 http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/ http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/index.html buralarını bir inceleyin. Düzenleyen : Ogun
peki arkadaşlar marangoniden vazgeçtim nettede biraz araştırdım pek iyi şeyler söylemiyorlar o lastik için bana hangi markayı önerirsinizBridgestone - Turanza ER 300duymuştum nasıl lastiktir yada dört mevsim kullanabileceğim yumuşak bi lastik önerirmisiniz ...
turanza gereğinden fazla pahalıdır.... Marangoni,aslında güzel lastiktir,yani kullanana soracaksın onu,kafadan sallama yorum yapıyorlar nette,ben kış lastiği aldım 10,000 km kadar kullandım bu kış,gayette memnun kaldım yani güzel lastik,dişleri biraz az ama tutunması iyi...Bu marka yıllardır var yeni bir markada değil. Bunun haricinde sana en yumuşak ve dayanıklı lastik olarak kumho öneriririm.Veya hankookta olabilir ben şu an yazlık hankook kullanıyorum 2 ayda 10,000 kmde bununla yaptım çok güzel yani yazlık lastiği....
Biz yaklaşık 20 gün önce Lassa Atracta lastik aldık yaklaşık 5.000 km yaptık lastiklerle lastik bize iyi geldi eski lastikler pirelliydi bu lastik ona göre çok yumuşak ve yol tutuşu gayet iyi yağmurlu zemindede etkili tavsiye ederim.
Aynen kardeşim 1 ay önce de biz aldık lassa eski lastikler pirelli p600 idi. Gayet memnunuz 1800km yol yaptık uzun yolda gayet iyi performansı ve yumuşak çok az ses veriyor arabanın içine
valla netten araştırdım biraz herkes 15000 km den sonra kayıyo diyor kumhoda şu an benim getzde var orjinal lastikleri ama memnun değilim önceki aracımdaki lastikler goodyaer gt3 tü çok güzel lastiklerdi ama şu an o model üretilmiyormuş galiba acaba goodyear mı baksam yine..
Arabanın üzerinde gelen hiç bir lastik isterse en pahalı marka olsun işe yaramaz...Fabrika lastiğinden kimse memnun kalmaz zaten...Benimde bırgstone idi fabrika lastiği 1,000 km deyken söküp sattım... Bu yüzden kumho öneririm,gerçekten yazlık bir kumho ile çok çok memnun kalırsın hemde cebine fazla zarar vermezsin.
Lassa İmpetus Revo 185/55R15 82V Yüksek Performans Lastik Bridgestone Potenza RE040 185/55R15 82V Yüksek Performans Lastik bu linkteki lastikleri inceleyebilirsin. istediğin ve sana önerilen ebatlar. lassa impetus revo hem fiyat bakımından hem kalite bakımında tutulan bir modeldir. impetus revo alabilirsin.