Arkadaşlar map sensörü temizlemem lazım Teknik olarak ancak nerede olduğunu bilmiyorum Accent yumurta kasa 2000 model karbüratörlü resim atabilecek veya belirtilecek olan var mı GM6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://articulo.mercadolibre.com.a...leman-volkswagen-golf-vento-passat-tiguan-_JM Temsili parçadır. değişik değilse önden bakıldığında hava filtresinde motora geçen boru bağlantısının bitiminde olabilir.
Hocam ona benzer bisey varmi peki map gordugu ayari vazifeyi ne görüyor GM6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enjeksiyonlu motorda map sensörü olur. Sorun ne yazmamışsınız. Komple karbüratör temizliği yaptırıp, meme, şamandıra kontrolü ve ayar yaptırabilirsiniz. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim aslinda pek bir sorun yok sadece yakit çok yakıyor 35 kurus yakiyor arabam diger kullanıcılar 25 22 horen bile varmis hari olsun olsun 27 kurus gazda yani bunlar. Bugun hava filtresini değiştirdim cok berbartti karton yirtipmis yagi zaten 2 hafta once degistirdim Ozman yakit icin karburatiremi bakcaz GM6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hava filtresi tıkandıkça, zengin karşımda çalışır. Çok yakması normal. Karbüratör işi incelik ister. İyi anlayan bir usta temizlik ve ayar yaparsa, uzun ömürlü olur. Ayrıca, gaz ayarı ve avans ayarı da yaptırın. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1994 hyundai elantra 1.6 gls nin map sensörü varmı Varsa tam olarak nerede bilgilendirirseniz sevinirim