merhaba arkadaşlar, okulda yumurta kasa accenti olan bir arkadaş var.. (internet bağlantısı olmadığı için foruma üye olamıyor) arka kapıları manuel nasıl otomatik yapabilirim diye soruyor? aynı şekilde eski kasa opel astrası olan arkadaşta soruyor kapıda yeri de mevcutmuş.. uyardım ederseniz arkadaşları bilgilendirebilirim... şimdiden teşekkürler.. (arka camları) Düzenleyen : evrimbayhan
yumurta kasalarda cam düğmeleri vitesin etrafında sanırım eğer o kısımdadüğme yeri mevcut ise yapılabilir dicem ama arka camlar için elektrikli cam krikosu var mıdır ülkemizde?? yumurta kasaların herhangi bir versiyonunda 4 cam elektirikli midir? eğer öyle ise olur
tabiki yaparsın arkadaşım arka camlarada zaten harici takılan motorlar aracın kendi krikosuna bağlanıyor benim ön camlarda çevirmeliydi yani manuel kriko ve şimdi orginalden daha hızlı açılıp kapanıyor fakat gidipte ucuz motorlardan alma sana tavsiyem cenmax cam kaldırma seti al çok iyi ben memnun ve açma düğmeleri aydınlatmalı ayrıca modül taktırdım alarma basınca açık olan camlar otomatik kapanıyor buyur burdan bakabilirsin motor setine http://urun.gittigidiyor.com/CENMAX-CAM-KALDIRMA-MOTORU-2-LI-UNIVERSAL_W0QQidZZ16613847