Merhaba Arkadaşlar. Hyundai Accent 1.5 GLS Otomatik vites arabama 59.000 km ye geldi. Hyundai servisinde bu bakımlar için anormal fiyatlar çıktığını biliyorum. Manisa Merkezde güvenebileceğimiz çok iyi bir ustaya bu bakımları yaptırmak istiyorum. Tavsiyede bulunacak arkadaşımız var mıdır acaba? Ayrıca LPG taktımak istiyorum. Atiker simit sistemdekarar kılmış gibiydim. Bazı arkadaşlarım LPG dönüşümlerinde daha iyi ve kalitelilerinin tercih edilmesi gerektiğini ve Lavato'nun bu konuda bayağı üstün olduğunu belirtiler. Bu konuda da kararsız duruma düştüm. Konularla ilgili tüm topikleri inceledim ama bir de ben sorayım dedim. Selamlar...
Aramıza hoş geldiniz, yeni sistem atiker'i gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz, tabii montajıda iyi bir usta yapmalı. Şu an forumdaki en çok kullanılan kit atiker.
aramıza hoşgeldinizzz kitten önemlisi montajı yapan usta ama ben olsam türk malı bi kit tercih etmem ve çevremdede zavoli markayı kullananlar var hepside çok memnunnn atiker taktıranlarda ağlıyo
ben hiç ağlamıorum hatta sizin gibi böle bilmeden arabasında lpg kullanmayanların yorumlarını görünce dahada gülüyorum ağlıyorsamda neden daha önce lpg taktırmadım die ağlarım atikerden değil...
Merhaba aradaşlar. Manisa'da Atak Otogaza Atiker marka LPG kitimi taktırdım. Kadir usta ve diğer ustalarıma ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
mersin derya plaza hyundai servisi 60 bin ağır bakım fiyatı 750 tl çıkardı 2006 benzinli admire model