Arkadaslar selam. Lpg ayari ve lpg filtresi icin gittim buraya. Arabada gaz bitmek uzereymis farketmedim. O halde gaz ayari yapti. Arabada dugun icin misafirlerimiz oldugundan cabucak ciktik ancak daha 3 km gitmeden arabanin ariza lambasi yandi ve araba goguslemeye basladi. Internetten telefonlarini bulup aradim yarin getirin ayar yapalim dediler. Gitttim ayni adam diyor ki yav gaz olmadan ayar mi yapilirmis. E dun siz yaptiniz deyince sustu. Ayari yapti. Ariza lambasi bir saat icinde sondu. Ancak Malatya Duhan Lpg ye artik ne ben ne de cevremdekiler gidecek. Ilgisizlik bikkinlik filan (ki ben ustalari asla sikbogaz etmeyen isine karismayan biriyimdir) hosuma gitmedi. Ayni durumu hicbirinizin yasamamasi dilegiyle kazasiz surusler
Ben olaya soyle baktim. Siz lpg nizin az oldugunu fark etmemissiniz. Karsi taraftaki insanda bir dalginlikla fark etmemis ve o sekilde ayar yapmis. Ariza isigi yanmis ve tekrar gittiginizde hatasini gormus ( siz gostermissiniz ) ve duzeltilmis. Yanlislikla insan ölüyor. Bence kendinizi bu kadar uzmeyin. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Birde her firma hata yapabilir hatalarını düzeltmişlerse internet ortamına yazarak ekmeklerinden etmeyin bence şuan sorununuz düzeltildiyse konunun silinmesini talep etmelisiniz bana göre Tepe Taklak Candır
Arkadaslar ben arabadan pek anlamam dolayisiyla lpgnin dolu olup olmamasinin ne sorun cikartacagini bilemedim ancak burda aslolan tavir. Goren babasinin hayrina yaptiriyoruz zanneder. Tavirlar hic hos degildi. Para verip ustune hava yemek kimseyi memnun etmez.
Bu ayri bir o konu o zaman tabikide haklisiniz ama (!) Afra tafra yapmayan isinin ehli kac tane usta varki ? HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Belki siz lpg yokken ayar yapılmıyıcağını bilmiyordunuz buna dikkat etmediniz belkide onlar lpgnin dolu olduğunu düşünerek ki gelenler dolu tüple geldikleri için kontrol etmeden direk işe başladılar insanlık hali bir yerde bir eksik var ancak hatayı çözmüşlerse bukadar kötülemek gerekmez