Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Makyajlı Dizel Era Hakkında Bilgi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Misafir tarafından 27 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Arka amortisör problemi zıplama varmı ?? Motor Sesi galiba eskilere göre daha sessiz yada benim kullandığım araç öyleydi bilgi verirseniz sevinirim

2. ramazankar

ramazankar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    berkayy bey Zıplama değil de Çok Kötü Amortisör sistemi Var.ABS Çok Kötü daha önceden Renault Megane II Kulladım.Onda Ani Fren Yaptığımda hiç bir sorun yoktu.
    Ama Bu Hyundai Era dizel de Ani frende tak tak vurma yapıyor.
    Son Bir aydır.Sabah arac ilk çalıştığında Çok Kötü bir koku bırakıyor dışarı
    Başka eksi bir yön yok şuan

3. Misafir

Misafir Guest

Bizde 2007 model var 2010 ile değiştirmeyi düşünüyorz. bizdede megane II vardı frenleri Çok İyidir

4. ramazankar

ramazankar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim Bütçem Bu Model Yani Hyundai Arac Almaya Yetti.Eğer bütçeniz Var İse iyi Düşünün Derim.

Eksilerini ve Başıma Gelenleri Yazayım.

İlk Aracımı Hyundai İst.Maltepe Tuna dan Benzinli Olarak Aldım.Hyundai Tunanın Satış Müdürü Cengiz Bey ve Satış Temsilcisi Sevim Hanım Müşteri İlişkileri 4x4 Anlayış - Hitap v.s v.s Tek Kelime ile Mükemmel.
    Gelelim Servise Berbat Ama Ne Berbat Kendilerini Beyenmişler Sanki Onlardan Başka kimse Araç Motorundan veya araçtan anlayan yok.Sadece servis değil.Aracanızı Servise götürdüğünüzde sizi Güler yüzlü karşılayan kimse yok.Hepsinde Bir Karış Surat.Hadi Bunu Geçelim.Aracınızı verdiniz.Aradan 1 saat geçiyor.Aracınız şuan şu durumda şu kadar zamanda işi bitecek.Diye bilgi veren de yok.
    20.11.2010 Tarihinde çok kilometre yaptığımdan gene Aynı yerden Aynı Satış Temsilcisinden Hyundai Era Dizel Aldım.
    Benzinlide ne sorun yaşadıysam.Aynı Sorunları Yaşamaya devam ediyorum.
    Servise gittim.Ama Kendi Arabam ile değil.Arkadaş ile Servise kabul edilen yerin Çalışanların arkasında Randevu Tabelası var orada 2 araç plakası Randevuya alınmıştı.Bende sordum.Arkadaşa senin aracın plakası burada yazılı değil Arkadaşım Onlara sordu şimdi sildik geldiğiniz için dediler.Mantıklı neyse ertesi ben aradım aracımı servise götürmek için yani perşembe günü Perş.Cuma.C.tesi Randevu olmadığı ancak p.tesi randevu verebiliriz dediler.Sorunlarımı söyldeim Aracım sıfır garantili dedim ama anlamadılar.Sonra Satış temsilcisini sıkıla sıkıla utana utana aradım durumu bildirdim.5 dk. Sonra beni ara Yarın aracınızı bekliyoruz. Dedi Getirebilirmisiniz.dedi.
    Bilmem anlatabildim mi???

Kısacası Çok İyi Düşünün derim.

Genede sizbilirsiniz???

5. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bence ERA' nın fren sistemi Meganeden iyi, 2004 model kullandım benım araç kadar sağlam değildi

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ne alakası var yahu istanbulda bir bayi senin randevunu yazmadı diye seninle ilgilenmedi diye millet o arabayı almasın ne demek yani?

size göretürkiye çapındaki ortalama 100 adet hyundaı servislerinin hepsideaynımı?

Hyundaı servisleri ne kadar şikayetçi olunursa olunsun yinede diğer markaların arasında en iyi servislere sahip bir markadır.....

Şikayet edilmesinin sebebinide Aşırı derecede araç satılmış olmasına yani hyundaının çok tutulmasına bağlıyorum

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Benim Eramda abs fren yoktu.Çapraz fren sistemi bile bir çok absli arabaya taş çıkartır,bastığın yerde kazıklıyordu savurma kesinlikle yok

8. Misafir

Misafir Guest

Şirket Aracı Olucakta Üst Sınıf Düşünüyoduk Pahalı Geldi Eradanda Memnunuz Yeniler Daha İyi Sankide Kullananlardan Bir Fikir Alayım Dedim :) Kendim Binicek Olsam Orjinal Bir Eraya Binmem

9. Misafir

Misafir Guest

Abi Bizim Araba Kayıyor Gidiyor Valla https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

10. ozozozoz

ozozozoz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla benim araba öyle cok sesli çalışmıyor ama makyajsız olanlarla hiç karşılaştırmadım açıkcası.
    Zıplama problemide biraz var ama ben cok fazla şikayetci degilim. Eskiye göre bi gelişme oldumu makyajlılarda onu bilmiyorum.

11. ramazankar

ramazankar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Almasın demedimki?Düşünün dedim.

Hepsi Aynı Demiyorum Ama Hemen Hemen Hepsi Aynıdır diye düşünüyorum.Sebebi ise İst.Tuzla da Hyundai Assan Var biliyormusunuz bilmiyorum ama benim tanıdığım.Hyundai Kullana 5 kişi ayrı ayrı illerde oturan servis şikayetlerinden dolayı Buraya Yani İst.Tuzla ya Hyundai Assan a araçlarını götürdüklerini biliyorum.Sorunlarına çözüm bulmak için

Aşırı Ürün Satmak Önemli değil Ürünün arkasında bilinçli bir biçim de durmak.

Sayın Arkadaşım Ben Yaşadıklarımı yazdım iyisinide Kötüsünüde Ne den hiddetlendin anlamadım.Biz Tüketiciler Sorunları yazmaz isek yetkililer nasıl çözüm bulacaklar.Hiç kimse sorun yazmaz ise sorunsuz demektir.O zaman servislere de Böyle forumlara internete kısacası teknolojiye ihtiyaç duyulmazdı.Sorunlu malı veya yerin sorunlarını dinledikçe En iyisi yapmaya çalışılır.

Bilmem Anlatabildim mi??

Saygılar

12. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Sen aracındaki sorununu yazmamışsın....

Sen istabuldaki serviste yaşadığın sorunu yazmışsın Ve bütün servisleri aynıymış gibi genelleme yapmışsın....Birde bunun üzerine servis benim randevumu yazmadı diye şikayetçi olarak iyi düşünün demişsin.Bana bu çok tuhaf geldi...Sadece kendi servisin yüzünden yani 100 adet servisin içinde 1 servis öyle diye hepsini genelleyemezsin.

13. Misafir

Misafir Guest

Ramazan bey sanırım daha önce ABS'li araçla ABS'nin devreye girmesini sağlayacak kadar sert fren yapmadınız...ABS'li araçlarda ABS devreye girdiğinde tak tak tak diye ses yapar....

14. mr_rsl

mr_rsl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ersel Erzeybek
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Servislerin çoğu artist. Genelde servislerden çok sikayet var zaten bu sitede. Türkiye genelinde 6 servise ugradım. Hepsi birbirinden artistti

15. ramazankar

ramazankar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Neyse Bu konu Uzayacak.Ben anlatmaya Çalıştım İnşallah anlaşılmıştır.

16. ramazankar

ramazankar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Buyrun Bakın Anladınız mı??

17. atlantix

atlantix Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arabanı yeni aldıysan lastikler diri dursun diye50 bara yakın hava basıyorlar basınclarını kontrol edin ben aldığımda benzinlikte yıkattım lastikerin bi havasını kontrol edeyim dedim 48 bar cıktı sona onleri 28 arkaları 30 a ayarlamıştım. :))

18. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    benzinlikteki pompaların coğu bozuk ya güzel ölçmüyor yada fazla hava basıyor

19. Misafir

Misafir Guest

Ben canta otursun diye basıyorlar diye biliyorum, lastikçi abim öyle demişti...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

20. Mustafa Tahir

Mustafa Tahir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar siz gelin Çorum Tuzcu Hyundai Servisini görün. Yedek parçadan mekanik ve hatta araç kabul de ki arkadaşlar her biri birer pırlanta. Lakin gelin görün ki EVET her güzelin bir kusuru olur. Bizim Corum Servisi'ne öyle bir servis müdürü zatı muhterem bulmuşlar ki gercekten üst yönetimi tebrik etmek lazım. Çünkü annesi sanırım ona hamile iken röntgen çektirmiş olmalı ki bu derce embesil ve kıl olur bir insan. Şimdi ben ise her servise gittiğimde onu hiç görmezlikten gelerek onu en iyi sekilde cezalandırıyorum.

Bu Sayfayı Paylaş