merhaba hyundai forum üyeleri ben ankara gazi üniversitesinde öğrenciyim hyundai getz 110 luk sundrooflu full paket aracım var.ancak ben okula giderken aracımı kullanmıyorum.ve yurdun önünde güneşin tozun altında kalıyor kapalı garaj aradım bana uzak yeri branda olayına kafam takıldı braz karar veremedim aracımı nasıl muhafaza etsem arabaya hafta sonları ve memlekete giderken biniyorum.ve şuan fikirlerinize ihtiyacım var
Branda ile daha buyuk zarar verebilirsiniz. Ankaranin soguk ayazinda branda boyaya yapisir kalir. Kapali garaj yok ise guzelce yikatin araci bir pasta cila boya koruma cektirin cok uzun sure gider firca ile yikatmadikca. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bulunduğunuz yere yakın kapalı otopark varsa uygun fiyata anlaşırsanız orayada koyabilirsiniz. Birçoğunda kameralı sistem var. Hemde içiniz rahat eder.
kesinlikle branda kullanma derim çünkü o hem boyanı kaldırır hemde rutubet olmuşmasını sağlar. sadece hafta sonu biniyorsa yakınlarda bir yerde otoparklı alış veriş merkezi varsa oraya bırak derim hem kafan rahat olur hem aklında orada kalmaz
O civarda kapalı otoparkı zor bulursun kardeş sana tavsiyem AŞTİ'nin karşı tarafında üstü kapalı otopark