Az önce acemi bir şöför arabanın arka tamponunu çizdi. Boya kaldırma söz konusu. Plakasını aldım kamera kaydıda yapılıyor. Ne gibi bir yol izlemem gerek. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bizim aracın kaskosu yok. Diğer araçta kia ceed'di onun kaskosu vardır buyuk ihtimalle. Konuyu bu bölümde açmanın uygun olacağını düşündüm. Yanlışlık varsa moderatörler düzeltirse sevinirim.
5 cm lik bir soyulma falansa arayacagınız yerler onun parasını fazlasıyla geçer bu arada çok sırıtıyormu ? soyulma olan tampon ? ne renk araba ?
Elinde plakası var ise bence zarar ufakta olsa bulup yaptığının doğru olmadığını belirtirim yaş ve cinsiyet ayırmaksızın. bence acil işi de olsa en azından vuran kişinin görebileceğin bir yere telefon numarasını yazıp bırakması gerekltiğini düşünüyorum.
herkeze iyi geceler eve işten geleli1-2saat oluyor gelirken bir araç benim kapıya vurdu ben durdum fakat araç kaçtı plakasını aldım 155 aradım bulunduğun bölgedeki karakolu ara dediler karakolu aradım onlarda birşey yapamayacaklarını bakırköydeki trafik mahkemesine dilakçe yazmam gerektiğini söylediler hasar allahtan benim manevramla küük bir şekilde allahtan atlattık fakat adamın vurp kaçması insanın gururuna dokunuyor ve sanki aradığım birimler plakasınıda verdiğim halde beni tatmin etmedi bu durumda ne yapmalıyım inanın memlekette insanlık kalmamış
olan sana olmus ama ben bile o polislere rahmet okuyorum onlar o plakayla o adama bi ders vermiyorlar onun icin böyle insanlar türüyor hepimize gecmiş olsun ama ekipler amirliginden dilekce yazarak plakadan adresi alabilirsin iyi bi sigortacı tanıdıkta bulabilir peşini bırakmayın derim
teşekkürler memeleketteki kanunlar vurup kaçanı haklı çıkarıyor polislere gelince vurdumduymazlar ancak zengine ve teröriste hizmet ederlerdiyesi geliyor insanın allah onada niyetine göre versin
Geçmiş olsun. Sıcagı sıcagına dilekçenizi verin ve yaptıgınız aramaları da kayda alın. Aslında görüştügünüz yer ve kişi isimleri daha dogru oluyor ama insan o sinir ve panikle bunları yapamıyor. Süre geçer ve neden şimdi bunu bildiriyorsunuz alkollü mü idiniz vs ile sizi suçlamaya kalkabilirler. O kişinin plakasında kişiye ulaşsınlar ve kişi ile tutanak yolu ile uzlaşma olursa yapılacak herşey onun trafik sigortasından karşılanacaktır zaten. Eger hasar çok azsa ve kaskonuzda mini onarım varsa kaskoyu deldirmeden de kendiniz bu problemi çözebilirsiniz. ma arakadaşlların da belirttigi gibi lütfen dilekçenizi verin bu kişiler de haalarını ögrensinler ve gerekirse ceza alsınlar..