Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lx 1345 mpi otomatik

'Accent Forum - Club' forumunda deneme77 tarafından 17 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. deneme77

deneme77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar, 2002 huyundai 1.345 mpi otomati vites aracım var

yokuslarda bayılıyor, bunun sebebi nedir acaba performansını arttırabilirmiyim. araba daha seri sekle gelebilir mı. Araba enfazla 160 km
    hızı goruyor. buda normal mi ?

tesekkurler

alirizatas7@yahoo.com

Düzenleyen : deneme77

2. 160sa kötü 1,3 milenyumlarla 190 hatta zolayınca 200 yapanlar var (hız felakkettir) servise sorun.. baksınlar..

3. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    ewet bendede1.3 var tüpte 175 yaptım ama bassam daha gitmek istiyordu. siz bakımları zamanında yapıyor musunuz?

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Otomatik 1.3 cc Accent ler manueller kadar hız yapamıyor malesef. Arkadaşımdada 2006 1.3 otomatik var, yokuşlarda yada arabaya 4 yetişkin bindiğinde rampalarda gitmediğini ifade ediyor. Rampa çıkarken 1 yada L konumuna alıyor vitesi.

5. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    bence otomatik arabada motor en az 1600 cc olacak. hatta 2000 cc motorda harika oluyor. araba otomatik vitesin hantallığını fazla belli etmiyor..

6. hundayı

hundayı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Herkese Selam,

Bende de 2002 model 1.3LX otomatik vites var ve aynı dertten bende muzdaribim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley16.gif
    Motor hacmi küçük olduğu için kendimce şöyle bir çözüm buldum
    Benzin olarak Shell kullaniyorum, daha performans veriyor diğer benzin markalarına göre..
    Yokuşlarda da ya L ile yada 2 ile çıkıyorum.

Ha geçen servise götürdüm, usta ile deneme sürüşü yaptık, usta dediki bu ne biçim otomatik vites gaza bastıkça araba uçuyor, sanki normal vitesli araba gibi dedi.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

Ancak belirtmek isterimki gaza basınca hakkını veriyor ama felaket benzin tüketiyor.
    Şehir içi full depo (depo 36 litre, ortalama 100 TL ye doluyor) yaklaşık 275 Km bazende 300 km gibi götürüyor.

Düzenleyen : Hundayi

7. BLUEVİSTA

BLUEVİSTA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vitesi L VE 1 konumuna almak belirli hızlardan sonra cok tehlikeli butun hyundailerde zati vitesin yanında kucuk bi tuş var uzerinde o/d yazan o tusa bastınızmı zati şanzıman kendini en kucuk vitese alarak cekememe durumunu ortadan kaldırıyor ben bi kere kullandım oda arabada 5 kisi vardı ve yokus yukarı bi yola giriyoduk girmeden bi kac yuz metre once basınca zatii cekmeme gibi bu durum kalmadı tavsiye ederim eski otomatik 1.3 getz imdede vardı bazı zamanlar işe yarıyor...

8. yine otomatik viteste olsa fabrika verilerine baksak maksimum hız 171 oluyor otomatik 1,3lerde 0dan 100 e ise 14,1 saniyede ulaşıyor gene sonucu güzel bence..:D

9. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bu otomatıkler 4 ılerı olması lazım.hyundaın vıteslerı uzun 160 az gıbıme geldı.en azndan fabrıka verısını yakalamalı...

Bu Sayfayı Paylaş