Kıymetli arkadaşlar, Nasipse 0 km İ30 1.6CRDI Elite Manuel almaya karar verdim. Bu vesile ile İstanbuldaki bayilerden en uygun fiyatı hangisinden alabiliriz. Daha önce araç almış arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir ise çok memnun olurum. Ayrıca bayiden hediye olarak Boya koruma, koltuk koruma vs. ne gibi taleplerim olabilir ilk defa 0 km araç alacağım için öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla
hyundai sitesinden bayilere bakıp gidebildiklerinize gidip gidemediklerinizden de telefonla fiyat alın derim. Aceleniz yoksa 2-3 ay bekleyin yılsonu indirimleri olacaktır.
Köksal bey cevabınız için teşekkür ederim. Şu anda İ30 için oldukça cazip bir kredi kampanyası mevcut. Bakalım dediğiniz gibi fiyat araştırması yapmaya devam edelim bakalım nasip olur ise ay sonuna kadar halledelim istiyoruz.
Öncelikle hayırlısı olsun. Aracı bu ay içerisinde bulabilirseniz çok şanslısınız demektir. Çünkü araç hiçbir yerde yok. Otomatik bulabilirsiniz sadece. Manuel için ekim ortasını beklemeniz gerekiyor. Kolay gelsin.
Teşekkürler bakalım birkaç bayi ile görüştüm temin konusunda sıkıntı yok dediler ama iş ciddiye bindiğinde yaklaşım değişir mi bilmiyorum. Dediğiniz gibi hayırlısı ne ise o olur inşallah.
Size bekleyin dedim ama kendim sabredebilir miyidim, bilemiyorum şimdiden hayırlı olsun Ekim ortası da çok uzak sayılmaz aslında ama biran önce almak iyi olur tabi.
Köksal bey çok haklısınız insan niyetine girince bir an önce neticelensin istiyor. Eğer müsbet bir sonuç alabilirsem buradan bilgilendiririm inşallah. Yeni bir Hyundai ile bu aileden de kopmamış oluruz.
Bana zamanında uçar iyi fiyat vermişti diğerlerinden daha düşüktü. Birde aldığınız fiyatları bizimle paylaşırsanız seviniriz. Şimdiden hayırlı olsun
Alper bey ben de Uçar ile telefon ile görüştüm. Aynen dediğiniz gibi en uygun rakamı bana da Uçar verdi şimdi ben yurtdışında olduğum için bugün eşim uğrayıp rakamları neticelendirecek. Bu aşamadan sonra aldığım fiyatları son halleri ile buradan paylaşırım.
Kayın pederim galerici genelde Araçları Coşkun dan alır oradan fiyat aldınız mı sene BAŞINDA dizel otomatik Aldı uygun fiyata Tepe Taklak Candır
Bence acele etmeyin. Bu işler telefonda olmaz. Daha doğrusu bayiler yüz yüze daha ciddiye alıp daha da indirim yapabilirler.
telefonda aldıgınız fiyatın duruma göre 1-2 bin tl daha altına indirebilirsiniz. ayrıca komşu illerede bakmakta fayda var ben geçtiğimiz yıl " tamam son el sıkışmaya gidiyoruz" derken aldıgım fiyat 62.000 idi kütahya yı aradım oradan yine aynı renk donanım model araca aynı aksesuarlar ile 60.000 fiyat vermişlerdi.
Değerli forumdaşlar, Şu anda yurt dışında olduğum için öncelikle İstanbuldaki bütün bayileri aradım farklı farklı fiyatlar geldi. Fakat iş ciddiye binince araç yok dediler sonrasında İzmir, Ankara, Eskişehir, Afyon, Kütahya, Sakarya, Yalova, Kocaeli ve Edirneyi aradım. En sonunda Ankara ve Kocaeli'de 2 aracı kıl payı kaçırdıktan sonra Edirne'den aracı buldum. 68.500 TL'ye (35.000 TL kredi ile) ekteki fotolarda görünen aracı bağladık. İnşallah hayırlı olur. Şimdi kullanmakta olduğum aracı da elimden çıkartmam gerekecek. Sahibinden.com ilan numarası 179325610 İlgilenen arkadaşlar var ise duyurulur. Konu ile ilgili fikirlerini paylaşan herkese çok çok teşekkür ediyorum. İlk defa fotoğraf yüklemeye çalışıyorum umarım başarılı olabilirim.
Alper bey teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bu iş karşılıklı güvene dayalı. Bakalım nasipse 26 Eylül gece Türkiyeye dönüp 27 Eylülde de Edirneye gidip teslim alacağız inşallah.
Hayırlı olsun. Zorda olsa bulmuşsunuz aracı Bu arada yüz yüze görüşürseniz 1-2 bin TL daha inerler lafına bakmayın. Öyle bir kar marjı yok. Bu araba bulunmuyor piyasada ve kampanyalı kredi fiyatından 68.500 TL iyi fiyat diyebilirim. Adamlar araç yok diye hiç indirim bile yapmayabilirdi Vermeleri gerekn fiyattan vermişler. Sorun yok fiyatta, içiniz rahat olsun