Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lütfen Okuyun Bilmeyenler Öğrensin

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda HaRbi_GeNc41 tarafından 7 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu konu bayadır ilgimi çekiyor bilenler biliyordur ama bilmiyenler için üzerine basarak söylemek istiyorum.

Araç alırken trafik çıkışının önemi yok nasıl yok araç 2000 model ve trafik çıkışı 2003 bu aracın trafiğe 2003 de çıktığını yada 2003 model olduğunu göstermez bu sadece aracın 2003 de plaka değişikliği olduğunu gösterir. Çok az ihtimalle trafiğe çıkışı oalbilir oda gümrük çıkışlı arabalarda olur ama binde bir bi ihtimalde denebilir.

Sizce ama önemli ama değilsöyleme gereği hissettim sonuçta burası bilgi paylaşımı yapılan bir forum.Onun için bu bilgiyi paylaşmak istiyorum !!!

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Paylaşım için teşekkürler. Bunu anlamanın diğer yoluda aracın dosyasını incelemek gerekir.

3. Misafir

Misafir Guest

Haklısın, "model yılı" ile "trafiğe çıkış tarihi" aynı olmayabilir ve model yılı demek değildir...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

4. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    İlk arabamda Öyle bidefa gözümü boyamıştı satıcı. 96 model ama 2000 çıkışlı diye . Tabi acemilik gerçek zannettik ama uydurma imiş. Gerçi araba temiz idi ama yinede o şekilde kandırmıştı beni şerrr...betsiz. Şimdi hatırlamıyorum da ruhsatın bi yerini gösterip hemen cebine sokmuştu. Diğer başka yerinde yazıyordu zaten. İyice incelemek lazım......

5. obayazit68

obayazit68 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kardeş Trafiğe çıkış ile Ruhsat değişikliği tarihleri yeni belgelerde ayrı ayrı yazılmaktadır.

Bilgilerinize.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,945
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    üretim tarihi? Benim aracım 2002 trafiğe çıkışlı, ithalatıda 2002 ama üretimi 2001. Şase numarasından bakınca üretim tarihi çıkıyor.

7. lp005

lp005 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    paylasımın ıcın reşekurler

Bu Sayfayı Paylaş