Merhaba Siteye bu gün üye oldum, Üye olma sebebim ise 1 hafta önce sürücü kursundan satın aldığım İ10 hakkında Bakımlarını yaptırıp iyi bir fiyata satın aldım. Fakat ilk lpgli arabam olması sebebiyle bazı sıkıntılar yaşamaktayım. Normalmi değilmi bilemedim. Bu nedenle danışmak için üye oldum.. Aracım sabah saatlerinde çalıştırınca gazda çalışıyor, bir miktar yol alıp gaza basınca turuncu motor logosu yanıp yanıp sönerek benzine geçiyor. Araba benzinde bir süre gidince tekrar gaza geciyor. Bu bazen 3 kmde bazen 20 kmde oluyor. Bun durumlar normalmi. Bu ilk arabam her kes bir şey söylüyor. Kafam karıştı. Birde bu arabayı gazlı iken kaç deviri geçmemeliyim. Bilgi verirseniz çok sevinirim. Araba 2014 model Fabrikadan lpgli i10
Aracınız kaç kmde? Degismesi gereken 2 adet LPG filtresi var. Belki bunlar degismemistir. Ayrica yetkili servisde güncel yazilim yükleniyor. Cözümünüz yetkili servislerde. Hangi filtrelerin degisecegi ile ilgili de forhmda konusu mevcut detayli bilgi edinebilirsiniz.
Araba 67000 km de, Aldığımda servise verdim lpg filtrelerine kadar değiştirdirdim. Sonucta sürücü kursu arabası. Filtre olayını bu forumda okumuştum zaten. Özelikle servisde söyleyerek yaptırdım. Almadan önce internette araştırıp okudum. Ona göre satın aldım.
bende yeni lpg taktırdım aracıma yanlız sizin anlattığınız gibi olmuyor aracı ilk çalıştırdığımda benzinle çalışıyor turuncu ışık yanıp sönüyor motor ısınır ısınmaz mavi oluyor lpg ye atıyor ve birdaha gaz bitene kadar turuncu olmuyor bir lpg ustasına göstermekte fayda var