Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lpg'li araçta check ışığı sorunu

'LPG Sistemleri' forumunda canbaba tarafından 15 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

1. canbaba

canbaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [h=2]Aracım 2008 1.6 era select 2 sene önce brc marka lpg taktırtım yaklaşık 1 yıldır ışık yanmadan biniyordum. iki hafta önce check ışığı yandı brc'ye gittim fakir karışım hatası ortaya çıktı ışığı söndürdüler bir hafta sonra yine yandı gene brc'ye alete bağladılar yakıt kesme problemi hatası çıkmış ayar yapıp düzeltiler 3 gün sonra gene yandı şimdilik brc'ye gitmedim Size bir danışayım bu check sorunsalı için aracın nerelerine baktırayım. Şunu da belirteyim check ışığı şu anda yanık ama aracın çalışmasında çekişinde bir problem fark edemiyorum.
    Ne olur yardım edin 1 sene öncede ışık problemiyle uğraşmıştım zar zor halletmiştik(beyin değişti, ecu değişti uzun yol testi ) bu tüp olayı beni Hyundaiden ve tüplü arabadan soğuttu[/h]

2. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Hyundai Veya Diğer Markalara Sonradan Eklemeler Takılınca Birde Usta Sorunu Eklenince Sonuç Vahim Elbet Bi Çıkışı Vardır Ticariler Bile Işıgı Yeri Gelince Yanık Kullanıyor

3. 59 ZZ 823

59 ZZ 823 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Yücel Özgür
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    bi süre benzinle gezin ondan sonra tekrar lpg ye dönün..

4. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Sadece hyundai değil, iyi ayar yapılmayan veya lpg de sorun olan bütün araçlar arıza lambası yakar...bu arada gaz aldığınız yere de dikkat edin...

Bu Sayfayı Paylaş