[h=2]Aracım 2008 1.6 era select 2 sene önce brc marka lpg taktırtım yaklaşık 1 yıldır ışık yanmadan biniyordum. iki hafta önce check ışığı yandı brc'ye gittim fakir karışım hatası ortaya çıktı ışığı söndürdüler bir hafta sonra yine yandı gene brc'ye alete bağladılar yakıt kesme problemi hatası çıkmış ayar yapıp düzeltiler 3 gün sonra gene yandı şimdilik brc'ye gitmedim Size bir danışayım bu check sorunsalı için aracın nerelerine baktırayım. Şunu da belirteyim check ışığı şu anda yanık ama aracın çalışmasında çekişinde bir problem fark edemiyorum. Ne olur yardım edin 1 sene öncede ışık problemiyle uğraşmıştım zar zor halletmiştik(beyin değişti, ecu değişti uzun yol testi ) bu tüp olayı beni Hyundaiden ve tüplü arabadan soğuttu[/h]
Hyundai Veya Diğer Markalara Sonradan Eklemeler Takılınca Birde Usta Sorunu Eklenince Sonuç Vahim Elbet Bi Çıkışı Vardır Ticariler Bile Işıgı Yeri Gelince Yanık Kullanıyor
Sadece hyundai değil, iyi ayar yapılmayan veya lpg de sorun olan bütün araçlar arıza lambası yakar...bu arada gaz aldığınız yere de dikkat edin...