Makine Mühendisleri Odası LPG Komisyonu Başkanı Topuzlar, LPGli araçların kapalı otoparklara giriş yasağının 2015te kaldırılacağını söyledi. Makine Mühendisleri Odası (MMO) Sıvılaştırılmış Petrol Gazı (LPG) Komisyonu Başkanı Gürkan Topuzlar, LPG sistemli araçların kapalı otoparklara girmesinin yolunu açacak düzenlemenin tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi. Fiyatlar da elden geçirilecek LPG sistemli araçların kapalı otoparklara girmesinin yolunu açacak düzenlemenin tamamlanma aşamasında olduğunu anlatan Topuzlar, Yasağın gelecek yıl içerisinde kaldırılmasını bekliyoruz. Ruhsatlarına LPG işletmeden trafiğe çıkan yaklaşık 350-400 bin araç bulunuyor dedi. Yasağın kaldırılmasının ardından otoparkların, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri açısından daha güvenli hale getirilmesi gerektiğine işaret eden Topuzlar şöyle devam etti: Araçların tekrar MMO tarafından kontrol edilip camlarına hologram yapıştırılarak güvenli oldukları belgelendirilmeli. Komisyondan çıkacak kararla otoparkların fiyatlandırma mekanizmaları da LPGli araçlar için cazip hale getirilecek diye konuştu.
Valla bende tup varkende giriyordum aslinda.Bursa da su bi senedir bisey demiyolardi bilmiyorum diger sehirler nasil. Yanma odasından gönderildi.
bende gaz yok bizim burdaki avm lerde her zaman kapalı otopark girişinde bagajı açıp kontrol ediyorlar kesinlikle almıyorlar içeri hatta geçen bagajda piknik tipü varmış ona bile el koydular çıkışa kadar
Haberde mevcut arabalar guvenlidir diye ibare olacak muhabbeti hosuma gitmedi direk para tuzayi yine Ne yani suanda guvensizmi bizim arahalar ? HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
malatya da avmnin kapalı otoparkına koymuyorlar benim için çok da tın ancak olurda başka bir ile gittiğimde mecbur kalmaktan korkuyorum. ancak hologram yapıştırılması sıkıntı sevmiyorum camımda herhangi bir şeyin yapışık olmasını istemiyorum ayrıca muayenesi olmayan her aracın adresi var emniyette bir mektup göndersinler araçların muayenesi ile ilgili bir düzenleme yapsınlar muayene yoklamasını sıklaştırsınlar bakın hiç bir sıkıntı çıkıyor mu!!!