Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG'li Araçlarda Motor Yağı Değişimi

'LPG Sistemleri' forumunda akaraoz tarafından 9 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. akaraoz

akaraoz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba
    Bende Hyundai 1999 Accent GL sıralı sistem araç var. Aracımı aldıktan sonra yağını değiştirmedim. Şu an 131 bin km de falan. Yağın rengi koyugörünüyor, kıvamı ise çok yoğun değil. Yinede motor yağımı değiştirmek istiyorum. Piyasada LPGli araçlar içinOpet Oxt Formula Blend 10W/40 Yarı Sentetik Benzinli Motor Yağı isminde bir yağ üretmiş. 10w/40bu yağı kullanan yada bunun dışında bir yağ tavsiye eden var mı?Yoksa Castrol sitesinde hangi araca hangi yağ diye bir link açmış orada benim arabam için Castrol magnetec 10w/40önermiş.
    Sizlerin önerileri nedir?
    http://www.castrol.com/castrol/castrolhomepage.do?categoryId=3185&contentId=6031697
    Düzenleyen : akaraoz

2. Misafir

Misafir Guest

İstanbul şartları için eğer daha ucuz ise15W yada aynı para ise10W yağ kullanabilirsiniz...

3. akaraoz

akaraoz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Çoşkun Hocam,
    marka tercihiniz yok anladığım kadarıyla. 10w yada 15w arasında fiyattan başka bir fark yok mu.? her ikisinide kullanabilirmiyim. Araç enjeksiyonlu olduğu için 10w dahai iyi kanısı mevcut.

teşekkürler

4. Misafir

Misafir Guest

Bu bir kıstas değil,yağ tercihikonusunda forumda yeterli bilgi var, "arama" butonunu kullanarak bu bilgilere ulaşabilirsiniz..Marka konusunda benim tercihim hep Castrol olmuştur..

5. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım aracına en uygun yağ 10/40 tır.Fabrika bunu öneriyor.Benim önerim ise 10/40 castrol magnatec

Bu Sayfayı Paylaş