Aracım 1.3 2000 model lx milenyum kasa mpi Sorum şuki lpg de iken düşük hızlarda msl kasis geçtiniz 1. vitesle giderken zaten nerdeyse girmiyor gibi zorlamak istemiyorum 2. viteste gaz veriyorsun tekleme yapıyor benzinde araç dursa bile teklemeden kalkıyor ama gazda öyle bir sorun oluyor biraz devir alınca sıkıntı yok bayır aşşağıda sıkıntı yapmıyor ha gazı çook hafif verirsen yine teklemiyor ama öylede hızlanana kadarrr aynı sıkıntıyı yaşayan varmı Saygılarımla
Lpg'yi taktırdığım yere gitmem gerekiyor sanırım sorun tüpte gerçekleştiği için o çözer sanırım bakımlarda yeni yapıldı bujilerden filanda olamaz
Gece akü kutup başını çıkartın, ateşleme avans haritasını beyinden silinsin, bu şekilde düzelirse bujilerinizi yada tırnak aralığını değiştirmeniz gerekir. Bosch LPG bujisi taktırabilirsiniz. Ayrıca LPG enjektör sonrası hortum uzunluğuda çok olabilir.
Başlığımı yeni bulabildim tamam gece kutup başlarını sökeyim bakalım bir değişiklik olacakmı aslında bu kabloları filan hepten yenilemek lazımda parasızlık yüzünden sürekli ekonomik çözüm derdine düştük o para şu para derken işin içinden çıkılmıyorki.
https://www.hyundaiclubtr.com/22333-aku-degisimi-ayar-gerektirirmi.html Ara Allah aşkına, son uyarılarım bunlar İbrahim. Kaldı ki diğer konuda seninle yazıştık bunları. Yazmak için yazıyorsun...
hocam aynı sorun bendede vardı. forumdan tecrübeli arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar.benim araçda lpg de tekliyordu ayarı bozukmuş.iyi bir lpg ustası bul yetkili servis olursa daha iyi. gaz ayarı yaptırdım. lpg memeleri büyükmüş onları küçükleriyle değiştirttim. gaz basıncı düşükmüş onu artırdı. bunların hepsini lovato yetkili bayisine yaptırttım. araba saat gibi oldu..arabanın sağını solunu elletmeden ayar işine bak önce benden tavsiye..benim araba 1,6 2004 elantra..yalnız iyi usta bul ben üçüncü ustada ancak yaptırabildim ayarı.
bencede lpg ayarına iyi bi usatada baktır aynı son bendede var cok güvendiğim ve arkadasım olan ustam lpg ayar yapılması gerekiyo dedi bende yaptıracam lpg ayarı zaman olursa tabii