merhabalar aranıza yeni katıldım 3hafta önce 99 1.3lx aldım aracımdan memnunum fakat araca daha önce hiç tüp takılmamıştı arac daha 76binde bende benzinin litre fiyatı almış başını giderken biraz masraf edip uzun vadede kara geçerim diyerek atiker marka tüp taktırdım ama araç tüp takıldı takılalı geç çalışıyor buda beni rahatsız ediyor atnı araçtan arkadaşımdada var onunki tek marşta alıyor lpgyi taktırdığım ustaya gittim 1000km sonra bakıma gelceksin o zaman düzelicek diyor şuan araba alışmadı diyor ama ben inanmıyorum sonuçta bu sistemi düzenli bir şekilde yapmış olsa araç düzgün çalışır bir tek araba soğukken geç çalışıyor vede egzostan gaz kokusu geliyor tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum bu arada.. aracın ateşleme sistemi bujileri kabloları flitresi yeni değişti...
ne alakası varmış ya alışmamış ta yok alışana kadar böyleymişte.sen onu geç kardeşim bende atiker taktırdım 2 yıl oldu ama benim aracıma böyle şeyler olmadı.senin tek şanslızlığın işinin ehli olmayan bir mühendise gitmen.bence işin başındasın diret diretebildiğin kadar bu işin peşini sakın bırakma.unutma lpg şakaya gelmez.allah kolaylık versin
düzgün montaj güzel ayar olduktan sonra arabanız sorunsuz olur. atiker in başka bayii sine gidin garanti kapsamında yaptırın ama bunu yapmadan önce atiker müşteri hizmetleri ile görüşün ve görüştüğünüzü ve gittiğiniz firmaya merkezden size yönlendirdiler demeyi unutmayın. yoksa kendi takmadıkları kit e aynı marka bile olsa burun kıvırıyorlar
ilk 1000km olmasını bekleyeceğim zaten hafta sonu sınavım var 2 sefer uzun yol yapacağım 1000 km tamamlanmış olacak bakalım o zaman ayara gittiğimde neler olucak düzeleceğini sanmıyorum ama en azından ustayı dinlemedik olmasın .. şuan aracım soğukken kontağı açıyorum gaz düğmesini boşa getirip tekrar gaza geçirip bu işlemi iki defa tekrarlayıp öyle marşa başınca çalışıyor ha diyince gidemiyorum..
şimdi yine aracın başına gittim dediğim gibi gaz düğmesini 2 sefer kapatıp açınca araç çalıştı ama tabiki bu çözüm değil bunun bir çözümü olması gerek..