Merhaba. 2008 1.4 eraya 93000de alti ay once Samsun Erimler Otogazda LOVATO OBD 2 taktirdim. Suan 101000de Ilk gunden beri aracim gazda fren debriyaj yapip dururken stop ediyor. Baska hicbir problemi yok. Gaz kelebegi rolanti motoru detayli temizlendi. Benzinde katiyen stop etmezken lpg de durum boyle. Defalarca gazciya goturdum sorun cozulmedi. Dun lpg sistemini komple degistirdik. Sorun yine duzelmedi. Zor durumdayim boyle birseyle karsilasan var mi yardimci olursaniz sevinirim.
Birde aküyü ölçütürün. Çünkü benim arabamda aynı sanki stop edecekmiş gibi oluyor bazen ama stop etmiyor. LPG sistemi komple değişmesine rağmen sorun devam ediyorsa ya Montajdır yada gelen parçaların bazıları gene sorunlu
Aynı sorundan bende muzdaribim. Boğaz temizlendi rolanti sensörü değişti gene aynı bazen topluyor bazen toplayamadımı stop ediyor. Rolanti kaç devirde duruyor sizin Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende bi megan1 vardı aynı problem onda vardı ne zaman vitesi boş atıp durmak istesem stop ederdi. Çözüm bulamadık nereye gittiysem. Yetkili servisi bile ya benzinde bincen ya satacan dedi . Bazı araçlar lpg yi sevmez dediler sattım
Hyundia motorlari cok sever lpg yi. Ozellikle orion, gamma, beta, theta serisi motorlari tamamen lpg ye uyumlu. Beta ve theta lari direkt lpg li kullaniyorlar kore de.
Düşünün ki Hyundai motoruna uygun olmayan lpg sistemi tak ona bile ses çıkarmıyor... Mesela milenyum'lara sıralı takılması lazım ama eski düzen lpg tak çalışıyor... yiyosa başka arabaya tak...