2006 model 1,4 doch aracıma Atiker lpg taktırmak istiyorum 1,150 tl lpg taktırmayı tavsiye eder misiniz? su an 40 Krş. yakıyor
Atikerin de kendi icinde modellerimi var?birde satilik arac ilanlarinda 22 kurus yakiyo dedikleri ne kadar dogrudur
Kullanıma, hava ve trafik durumuna göre değişir sanırım. Benim yeni aldığım Elantra aracımda da Atiker marka LPG var ve karma kullanımda 19,5 kuruş civarında yaktım.
Arabayi yeni aldim 90binde ful bakimli muayene yeni lpg taktirip ruhsata bir yil sonra yada iiki yilin sonunda isletsek problem olurmu
İlla atiker takyıracaksanız obd destekli gold taktırın az daha pahalıdır ama memnun kalırsınız. Ruhsata işletme kısmını pek çok kişi bir sonraki fenni muayeneyi bekliyorlar tercih meselesi size kalmış o kısım. Mevcut halde 40 krş ise tüketim buda kabaca 8.2 litre benzin eder lpg ye geçtiğinizde 10 litre gibi bir değer olacaktır tüjetim lpg fiyatıda 2.10 desek 21 krş a kadar inecektir. Ama pek çok kişide lpg ue geçince oluşan rahatlamadan gaza rahat bastıklarından dolayı düz hesap 25 krş diyebiliriz. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben bayramda otobanda 16 kuruş civarları yaktırdım. Kullanışa göre değişir tabi ama şehir içinde bendede 20-22 kuruş yakıyor. sakin kullanırım genelde. İstanbul trafiğinde farklı olur tabi...
22 litre tank taktırıp fenni muayeneye girip sonrasında tüpü değiştirenler var. 2 yıl sonra muayene öncesi tekrar bir değişim gerek ama. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o da extra uğraş ve maliyet diye pek yanaşmak istemiyorum. Sanırım 22lt tank taktırıcam şehir içinde 200km filan yol yaparım bir depoyla o şekilde. Ayda 3 kez yakıt almak zorunda kalırım ama olsun yapacak bişey yok.
Murat bey, Bayram öncesi Küçükçakır servise gittim Lpg ne marka taktırayım diye sordum. Atiker Gold dedi,1400 tl fiyat verdi. Mersin silifkede ikamet ediyorum,burdaki atiker servisi aynı zamanda Lovato servisi. 4 seçenek sundu; 1)atiker sıralı normal 1000tl 2)atiker obd sıralı 1200 tl 3)atiker gold 1300 tl 4)lovato 1600 tl Aklımdan geçen atiker gold ama silifkedeki Gönül otogaz Lovatoyu tavsiye ediyor. Foruma yazdım,bir arkadaş muayenede azami ağırlıktan dolayı sıkıntı yaşarsın diyor. Karar veremedim,yorumlarınızı bekliyorum...
Öncelik her zaman obd destekli olmasından yana. Sonrasında kit kalitesi ortaya çıkıyor atikerin klasik enjektörleri yüksek devirde resmen açık kalıyor gelen geçen hesabı yok gibi atiker gold kullanıyor babam er da gayet memenun ben ara sıra denk geldikçe kullanıyorum çok başarılı. Tabi 1400 gibi rakama çıktıysanız lovato obd2 tavsiye ederim. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende yeni taktırdım atiker microfast (odb li değil) valla şu zamana kadar beklediğime pişman oldum. araç uzun yolda 19 kr, şehir içi 24 kr yaktı hemde araç otomatik vites