BENZİN 25 KRŞ YAKIYORDU.ŞİMDİ %40 EKONOMİK OLUR DEDİLER AMA LPG NİN ALIŞMA SÜRESİ VARMIŞ. AMA BEN ŞİMDİDEN ÇEKİŞ KONUSUNDA VE YAKIT KONUSUNDA MEMNUNUM. 50 YTL LİK BENZİNLE 200-210 KM GİDİYORDUM. ŞİMDİ BAKACAZ. FULLEDİK TÜPÜ
Evet banada öyle denmişti dedikleri gibide çıktı.. şimdilik memnunum sizinde memnun kalacağınızdan eminim.. hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin... 990 ytl yemi taktırdınız...
garantiden çıktı tabi. zaten garanti süresine 1,5 yıl kalmıştı. ama hyundai servisede gittim orada bile takılsa garantinin biteceğini sadece 0 km araçlarda garantinin devam ettiğini söylediler. ayrıca servislerin taktığı brc ler italyan değil türkiyede üretiliyor samsunda. bende 1500 tl yerine 990 a 10 taksit atiker taktırmayı uygun buldum. Gaza geçmesi iyi titreme çalışmama gibi bir sorun yok. ilk 20 km sonra chek lambasını yaktı. atiker servise gittim gaz karışım oranından kaynaklanan bir sorun dediler ve hallettiler. şuan hiç bir sorun yok. lpg taktırmak isteyipte hala kafasında soru işaretleri olan arkadaşlara tavsiye ederim. benim kafamda da çok soru vardı. uyum sağlarmı yakıt düşermi falan gibi. bence lpg nizi taktırın hyundainizin keyfini çıkarın. herkese kazasız belesız sürüşler.