arkadaslar arattım ama bu konuyla ilgili bişe bulamadım.. aracımda tüp şuan var ama ruhsata işli değil projeside faturasıda yok.. acaba fatura ve projeyi kaça alabilirim.. yarı sıralı dedikleri sistem var tek nokta enjeksiyonlu olanlardan..
Projeyi parayla alamazsınız..montaj yapan biryere gidip orda proje çizdiriceksiniz daha sonra projeyi onaylatıp sızdırmazlık raporu alıcaksınız ve daha sonra butun belgelerle trafiğe başvurup ruhsatınıza işleticeksiniz..
[/QUOTE] işte bu fatura ve proje için ücret istiyolar doğubayazıtta sanayide 200 tl istedi..[/QUOTE] Bedelini ödemeden alamazsınız.200 tl normal.Makine mühendisi onay verecek.
Selam arkadaşlar bende taktıracağım ama muayene yeni olduğundan muayeneye yakın işletmek istiyorum ama böyle bir şey mümkün mü acaba.
bende bunu merak ediyorum. 6 ay oldu LPG taktıralı daha işletmedim. elimde Ekim ayına ait fatura ve proje var. bunlarla gitsem olurmu. cezası ne olur.
Muayeneye 1 ay kala taktırmalısın,yani tüp takılıp fatura ve onay belgesi verilince en fazla 1 ay içinde vizeye girip muayeneyi yaptırıp ruhsata işletmen gerek,şimiden yaptırırsan evrakların geçersiz olur.
evrakların geçersiz olur derken proje ve faturamı geçersiz olur. Eğer 1 ayı geçmişse bunları yenidenmi düzenlemek gerekecek.
Merhabalar, Ben yeni konu açamadığım için burada sorma gereği duyuyorum. Yeni 99 model 1.5 accent aldım. Şuan araba benzinli şehir içi 0,38- 40 krş uzun yolda ,30 krş civarı yakıyor Tüp taktırayı düşünüyorum tüplü kulanan arkadaşlar ortalama yakıt sarfiyatı nedir? Hangi markayı bağlatmamı tavsiye edersiniz.
işlemler 1 ay içinde yapılmazsa; Sızdırmazlık raporu geçerliliğini yitiriyor,tekrar almak gerekiyor,trafiğede 66 TL ceza ödeniyor,çevirmelerde araba bağlanıyor.
bende bunu merak ediyorum. 6 ay oldu LPG taktıralı daha işletmedim. elimde Ekim ayına ait fatura ve proje var. bunlarla gitsem olurmu. cezası ne olur. [/QUOTE] fatura kesim tarihinden itibaren 1 ay içinde sızdırmazlığını alıp ruhsata işletmeniz gerekir diye biliyorum. faturayı keşke işleteceğiniz zaman alsaydınız sorun çıkmazdı.