Selam arkadaşlar aranızda atiker sıralı sistem beyni değiştiren arkadaş varmı kaça değişti çok merak ediyorum burdaki atiker servisi lpg beyni ve filtre değişimine 250 tl fiyat istedi değiştirdim nette araştırırken beyinle filtre beraber 112.5 krş fiyat gördüm servisin verdiği fiyat çok pahalıma gitti 112 tl lik parçaya 250 tl istemesi anormal değilmi bu sitededen alış veriş yapan varmı alıp kendim takabilirmiyim saygılar. arkadaşlar link yayınlanmıyor Lpg yedek parça com sitesinde ucuz fiyat aldım bu siteden alış veriş yapan varmı
konu başlığını büyük yazmışsınız öncelikle belirtmek isterim. https://www.hyundaiclubtr.com/3-hyundaiclubtrcom-forum-kurallari.html
Forum kurallarına dikkat edelim lütfen. Fiyat a gelince malzeme parası kadar işçilik almış ustaniz fiyat kısmı göreceli bir kavram bana göre. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Lpg servisleri kendi kafalarına göre fiyat veriyorlar. Özellikle Atiker ise adamlar tipine göre fiyat veriyolar. Sanırım en mantıklısı netten parçayı alıp , işçilik konusunda pazarlık yapmak.
Atiker sıralı sistem var aracımda. Enjektörlerim bozulmuştu. Atiker bayileri 250-300 den aşağı fiyat vermediler. Lpg yedek parça dan 125 tel ye filtreleriyle birlikte orj faturalı garantili olarak aldım. Kendim taktım. 4000 km dir kullanıyorum. Site bence güvenilir. Forumda sponsor anlaşması olmadığı için adı *** şeklinde çıkıyor.