Merhaba arkadaşlar.. Aklıma bişey takıldı sizlere de danışmak istedim. Misal aldığımız araçta LPG ruhsata işli değil.. ve projesi de yok.. yada kayıp diyelim.. 1- Bu durumda yeniden proje mi çiziliyor? yoksa lpg sistemi sökülüp sıfırdan lpg mi takılıyor? 2- Masraf ve ücretlendirme nasıl oluyor?
Enistemden hatirladigim bundan 4-5 sene once mevcut sisteme gore proje cizilmisti. Fiyat hakkinda fikrim yok
baglı olan sistem gözden geçiriliyor yetkili bayi proje çiziyor maliyeti 70 tl ocak ayında ruhsata işlettim
faruk abi sen iyi fiyata yaptırmışsın beni aracı aldığımda işli değildi sonra araç sahibiyle gittik proje için 180 tl felan verdi...
taktırdığım yere gittim Faturaları duruyordu kontrolleri yaptı proje çizdi o kadar Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi
abi benim aldığım adam her şeyi ayarlamış ancak işletmemiş sonra bir aylık süresi varmış o geçince tekrar yaptırmamış satıncada mecbur yaptırdı o zamanda para vermiş benim yanımdaykende para verdi...
ilk önce LPG markası hangisi ise herhangi bir bayiden talep edebilirsiniz tabiki ücret karşılığı ortalama 150 200 tl arası fiyat isteyeceklerdir. çünkü faturayı 1,000 tl lik kesilse sadece 150 lira KDV si tutmaktadır. Sızdırmazlık + muayene + tescil işlemleride 265 - 275 arası tutmaktadır bilginize..
karburatörlü araçlarda fatura tutarı düşük olduğundan dolayı fiyat düşebilir tabiki ama bu bayideki görevlilere bağlı tanıdığınız var ise daha uygun bir fiyata verilebilir. ama sızdırmazlık muayene ve tescildeki fiyatlar aynı..