2011 1.6 elantrama prins teknomax yeni nesil lpg sistemi için anlaştık şaşmaz dağ-cey diye bir firma ile son olarak anlaştığım firma nın işciliğinde bir kusur bilen yada takılacak olan sistem ile araç arasında bir uyumsuzluk problem bilen yada yorum yapmak isteyen abilerin kardeşlerin tavsiyelerini almak istiyorum cok teşekkür ederim
Marka iyi, ustalığı bilmiyorum ama o kitin enjektörleri sanki eski nesil olanlardan, silverline ile aralarında ne kadar fark var?
Konuya bakınca aklıma geldi buradan sorayım madem. Önceden subap yağlayıcı denen bi sistem yapıyorlardı eski aracımda vardı , halen devam ediyor mu acaba merak ettim. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keske prins teknomax yerine lovato nun obd2 li sistemini taktirsaydiniz GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi plastik boru kullanacam dedi ben itiraz ettim bakır boru kullanacaksın dedim taktırmadım cıktım o dükkandan az önce plastik borunun içinden lpg mi geçer abicim diyorum bunlar termo diyo yeni nesil artık böyle diyor zaten yorumlar prinsin tekno maxın tqvsiye etmedi bi lavatocuya gidiyorum şimdi
Obd destekli kit taktırın öncelikle. Tavsiyem lovato veya atiker. Subap etimesi hatalı lpg ayarından olur ve obd destekli kit bu sorunu çıkartmaz. Çıkartırsada çok ileri km de çıkartır. Hatta bazı araçlar benzinde bile bu arızayı verebiliyor (opel) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi