Slm 2004 1.6 admirem var 97 tl gaz ile 400 kilometre gidebiliyorum beyin cok eski tartarini bana göre yakıt fazla yakıyor sizce nasıl yakıtta sıkıntı var mı
su an LPG fiyatları yuksek 2.60 larda geziyor birde mevsim kış biraz fazla yakıt tüketimi olur, yaklaşık 100km/9.3 lt yakit tuketiminiz var, beyin çok eskiyse bir baktirin biraz daha az yakıt tuketiminiz olabilir
Daha önce benzınden gaza geçiş yapmadı reset atıldı usta beyın değişecek demişti bu araca hangi beyin taktırmalıyım
O beyını burdA bulmak imkansız daha doğrusu yok Beyın eski beyın tartarini olduğu için bulması cok zor burda yok zaten
Ustanbulda en yuksek 2.51 tavan fiyat ama anodolu sehirlerinde daha yuksek olabiliyor. Ben 2.24 den aliyorum
istanbul kartal yan yolda 1,99 total ve aytemiz, 2,00 milan gaz. Hatta geçen maltepe minbüs yoluydu sanırım 1,89 class gaz.
Şehir içi kullanım için normal bir değer (kış aylarında olduğumuzu ve aracın da 1.6 olduğunu düşündüğümüzde). Çok fazla kilometre yapmıyorsanız müdahale etmeye değmez. Bu değerlerle devam ettiğiniz sürece sıkıntı yok aynen devam. Emniyetli sürüşler.