Merhaba Arabam doğuştan LPGli. Üzerinde Sıralı sistem lpg kitinin Kore versiyonu var. 50 bin kmde LPG enjektörlerim garantiden değiştirildi. O günden itibaren Shell LPG alıyorum. Teknik Servis şefim, LPG tercihi olarak Bp ve Shell den almamı önerdi . Fakat yolumun üzerinde shell istasyonları ters yerlerde. üstelik fiyatlarıda yüksek. Türkeyedeki en ucuz LPG satan , hatta Salı günleri Halk günü yapan Aytemiz istasyonu yolumun üstünde. Kartal köprüsünü geçince sağda yan yoldaki istasyondan bahsediyorum. Enjektörüm bozulmadan evvel Opetten bir seri yakıt aldım. Daha önceleri kartaldaki Aytemiz'den bir seri daha yakıt almıştım. Ama ejektörlerim bozulduğu dönemlde, arka arkaya 10 defa oprt lpg kullandığım için suçu Opette görüp kara listemin en başına koydum. Şimdi Shell pahalı geliyor, BP ise hiç deneyimim yok. eskiden olduğu gibi Aytemiz'e yönelmeyi düşünüyorum. Kabaca hesaplarsam en ucuz Shell lpg şu an 2,49 lira. Aytemiz ise şu an 2,29 lira. Halk günleri bu rakam dahada düşebiliyor. Yılda 20,000 km yapıyorum. 7,3 litre lpg ile 100 km yol yapınca Shell den alınan gazın maliyeti 3653 tl çıkıyor Aytemize yükseldiğimde ise 3343 tl çıkıyor. Tabi bunun halk günüde var. onu hesaplıyamıyorum. Yılda 300 tl üstünde tasarruf sağlanıyor. Benim size sorum şu, Aytemiz güvenilirmidir. Aytemiz hakkında şikayetler genelde depoya hava basmışlar şeklinde. Ben kartal şübesinden sürekli gaz aldığım için bu tür bir sıkıntı yaşamadım.
LPG'li araç kullanan biri olarak bence Marka kadar LPG istasyonu'da önemli. Aynı marka LPG satıp farklı temizlik ve kalitede satan istasyon olabilir düşüncesindeyim.
tamda söylemek istediğimi söylemişsiniz. ben herkese bu konuda bilgi veriyorum genelde konuşma ortamı olduğunda. arkadaşlar ben gazi mahallesinde oturuyorum. bi ara küçükköy shellden yakıt aldım 2,75tl, yola çıktım sankonun karşısındaki Shell 3,11tl ye satıyor nasıl oluyor bu bal gibide oluyor 0,36krş fark ediyor...küçükköydeki Shell den aldığım zamanlar araba saçmalıyor stabil çalışmıyor...ama beğenilmeyen gazi mahallesi şubesi energy lpg alıyorum saat gibi çalışıyor. aslında bütün gazlar aynı fakat istasyonlar bi işler çeviriyor gibime geliyor...çünki aynı markada olsa alınan yere göre değişiyor kalitesi... dolum yapan istasyondaki cihazlar, başlık yenimi eskimi herşey farkediyor...herkes ben x markadan başka marka almam gibi laflar söylüyor ama kandırıldıklarının farkında değiller
tamda söylemek istediğimi söylemişsiniz. ben herkese bu konuda bilgi veriyorum genelde konuşma ortamı olduğunda. arkadaşlar ben gazi mahallesinde oturuyorum. bi ara küçükköy shellden yakıt aldım 2,75tl, yola çıktım sankonun karşısındaki Shell 3,11tl ye satıyor nasıl oluyor bu bal gibide oluyor 0,36krş fark ediyor...küçükköydeki Shell den aldığım zamanlar araba saçmalıyor stabil çalışmıyor...ama beğenilmeyen gazi mahallesi şubesi energy lpg alıyorum saat gibi çalışıyor. aslında bütün gazlar aynı fakat istasyonlar bi işler çeviriyor gibime geliyor...çünki aynı markada olsa alınan yere göre değişiyor kalitesi... dolum yapan istasyondaki cihazlar, başlık yenimi eskimi herşey farkediyor...herkes ben x markadan başka marka almam gibi laflar söylüyor ama kandırıldıklarının farkında değiller