Bugun babamla 65 liralık gaz aldık lpg göstergesinde 4 ışık birden yandı (daha öncede 10 15 liralık gaz vardı içinde ) ardından yolda giderken bi kaç kez kırmızıya düştü ve sinyal verince lpg tuşunun sonundaki ışık sinyal ile birlikte beraber yanıp sönmeye başladı ve 120 km sonra 2 ışıga düştü ve halen 2 ışık yanıyor birde deponun ordaki göstergeden baktığımda yarım depo gaz gösteriyordu acaba sistemde bi sorunmu var ?
sormayın bendede o konuda bir sıkıntı var. 75 tl ye fullendi 103 km gittim 35 tl gaz aldı ardından 10 15 km gittim 15 lira gaz aldı. ardından 30 km daha gitmeden 10 tl daha aldı anlamadım gitti. ortalama 150 km de 65 tl gaz yakmısım.
Merhaba Sitemizde bu konuda uzman arkadaşlarımdan önce özür diliyor sonra'da söze gireyim. Yaklaşık 12 yıl oto'da lpg kullandım (sıralı değil) son 4 ay'da sıralı kullanıyorum.Benim uzun yıllar lpg kullanmam lpg'den anlıyorum anlamı çıkarmayın lütfen Nacizane lpg ile serüvenimi anlatayım Daima tank'ın üzerindeki ibreyi dikkate alırım Sinyallere hiç güvenmem sinyaller çok çabuk hassasiyet yitirirler Sinyallere tekrar hassasiyet kazandırmanın yolu nekadar sağlıklı bimliyorum ama bir ustadan öğrenmiştim tak'ın üst kısmına biraz kalınca bir odun parçası koyup çekiçle bir kaç defa vurmuş ve benim ışık sinyalleri yeniden hassasiyet kazanmıştı Yani şamandıraya şok uygulamıştı.Gene'de bu yöntem'de bir yanlışlık varsa kunusunun uzmanı arkadaşlarım beni uyarsın.
Bir yerde sase olusmustur kaliteli titiz bir elektrikciye kontrol ettirin. Ters bir akim lpg ecu suna zarar verebilir