Geçen gün yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşmak istedim.Aklı kelden benzini shellden diyerek uzun zamandır shellden autogaz almaktayım.Bundan 2 hafta öncesine kadar akaryakıt istasyonu shell ile bayiliğini sonlandırarak total bayilğine geçti.Birde yazmış dünya devi diye reklam pankartında. Shell bayisi iken 30 tl lpg ile 1999 model 1,5 gls aracım yaklaşık 180 ila 190 km arasında mesafe katetmekte idi.Km de yaklaşık 0,16 kuruş yakıyordu.30 tl lpg 15,15 ila 15,34 litrearasında gaz almaktaydım.Totala geçince hadi devamn edeyim dedim.Çünkü diğer shell istasyonları biri 40 km diğeri 32 km yaklaşık git gel 80 km diye ekonomik olmayacağından totale devam edeyim dedim. Gittim petrol istasyonuna tabi bu arada çalışmlar devam ediyor pompaların değişmesi vesaire gibi.Yanaştım pompaya pompacıya 30 tl lik gaz dedim butonlarla 30 tl ye ayarladı arkadaş.Pompayı arabaya takmadan bi baktım pompa çalışmaya başladı ekranda 2 tl lik bir gaz gözüktü.Pompacıya sordum bu nedenbi arızamı var diye ;yok dedi bu böle felan dedi.Sonra pompayı arabaya taktı.sözde 30 tl lik gaz verdi.Bugün sabah eve giderken yarı yolda gaz bitti km ye bi baktım 139 km yapmışız totalinlpg si ile canım sıkıldı.Hadi dedim başka bi yerden 20 tl lik gaz aldım atiker servisine gidip kaçak olup olmadığını kontrol ettirdim.Kaçak olmadığını söylediler. Yani totalin gazı bize 30/139 =0,215 kuruşa gelmiş oldu.Bundan sonra totalmi Hadi ordan hadi.Kapısından içeriye girmek nasip etmesin.
Eski evimdeyken Totalgaz'i cok uzun sure kullandim, hicbir sorun yasamamistim. Bence yasadiginiz problem istasyonun yeniden teskil edilmesi ve sistemin henuz oturmamis olmasindan kaynaklanabilir.
bencede istasyonda yada pompada bi sıkıntı var gibi gözüküyor bende total gazın iyi olduğunu duymuştum ama hiç kullanmadım
biz geçengün demirören gaz dan aldık 1.63 e ve çekişi harika hem uzun süre gidiyor simit tank ile 350-400 km falan götürüyor