Merhabalar 2011 Model 1.4 Getz sahibiyim.Kocaeli/GEBZE de yaşıyorum.Önümüzdeki hafta sonu aracıma lpg taktırmak istiyorum.Bana tavsiye edebileceğiniz,kullandığınız lpg sisteminin markasının + ve - lerinden bahsederseniz sevinirim.Gebze veya çevresinde oturup bu civarlarda taktırdığınız bir yer varsada söylerseniz sevinirim.
Atiker gold kit. Simdiye kadar eksisini gormedim. Artilari: -Diger markalara gore nispeten uygun. -Sessiz ve sorunsuz enjektor -Genis servis agi. İlk taktirdigimda s.ici 30krs yakiyordu. Alistikca 19-20 krsa kadar indi. Ancak markadan once takan usta cok onemli. En iyi en kaliteli lpgyi taktirsan da kotu montaj arabadan sogutur. İlk once iyi bir usta. 2009 GP 1.4 Fire Fun
Lpg'nin montajından kaynaklı olarak sorun yaşayan çok kişi var malesef o yüzden montaj yaptıracağınız yeri mutlaka iyi seçin şehirdışında olsa dahi basın gidin bir kere taktırıyosunuz neticede.4 ay önce falan taktırdım hiçbir şikayetim yok yakıt da çok çok uygun kitin markası atiker microfast fiyatı da uygun iyi montaj yapan bi yerde taktırırsanız atiker taktırın gitsin
Peki teşekkür ederim.Haklısınız bildiğim kadarıyla usta sıkıntılıysa hemen araçta sıkıntı vermeye başladığını duymuştum. Atiker gold kit'i listeye aldım
Ustadan kaynaklanan çok sorun çıktığını duyduğum için çevremde taktıran ve tavsiye edebilecek varmı diye bu yüzden sordum İstanbul'a kadar gidebilirim eğer oralarda taktırmış varsa söylerse sevinirim.
1buçuk yıldır zavoli kullanıyorum biraz pahallı ama memnunum geçen gün tek 1 sıkıntı yaşadım yüksek devirde boşa attığında stop ediyordu servis halletti.Başka hiçbir sıkıntısını görmedim.Uzun yolda 17kuruş şehiriçi 30kuruş yakıyor. 33 lt alıyor stepne yerinde simit olanlardan yani 1500tl ye taktırmıştım. Filtreleri 40-50 TL tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar. Bende 2006 1.3 admire kullanicisiyim. LPG taktirmak şart oldu bana da Istanbul Gaziosmanpasadayim lpg tercihi ve usta tavsiyesi alabilirsem sevinirim
Rami acik otopazarinin karsisinda tramvay duraginin orda atilim otogaz var. Brc ve atiker bayisi. Benim tavsiyem OBD baglanti ozelikli atiker kit taktirman olur.