Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lpg tankındaki şamandıra takılı kalırsa?

'LPG Sistemleri' forumunda hsynoznr11 tarafından 25 Nisan 2012 tarihinde açılan konu

1. hsynoznr11

hsynoznr11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle merhabalar.geçenlerde alt komşumun lpg tankı şamandırası takılı kaldı.çözüm yolu çok ilginç.önce tüpü bitirdi sonra tankın üstüne kalın bir bez küçük balyozla 3-4 kere vurdu.ben korktum patlar diye ama şamandıra hoooooop takıldığı yerden kurtuldu.sorunu kalmadı.benim aracımda da sanırım aynı sorun mevcut şamadıra hareket etmiyo.benim korkum ise arabamda ekogaz takılı ve eskişehirde servisi ilgileneni yok malesef.şamandırayı değiştirmek için en yakın yer ankara.ne yapabilirim komşum gibi çekiçliyeyim mi tankı:) fikirlerinize ihtiyacım var.saygılar

2. ezop_yil

ezop_yil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hsyn bey sin en iyisi aracınızı satın öyle balyozla felan uğraşmaya değmez satarsanız talibim :)

3. hsynoznr11

hsynoznr11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    YILDIRIM BEY HERALDE SATICAZ BU GİDİŞLE BAKSANA BİZİM PARALAR ANCA BEZE YETER BİRDE ARABA MASRAFINI KALDIRAMICAZ

4. ezop_yil

ezop_yil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeşim rahat ol sen bezin parasını felan görmüyo gözün hiç aklına bile gelmiyo desem yeridir:) Allah sağlık sıhhat versinde gerisi boşş :)

5. hsynoznr11

hsynoznr11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    değiştirmeye karar verdim lpg kitinikomple atiker takıyorum en ucuzu bu para da anca buna yetiyo kardeşim.nasıl büyüyo mu bebek.maşallah diyelim oh oh

Bu Sayfayı Paylaş