Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lpg tankı

'LPG Sistemleri' forumunda accent milenyum tarafından 16 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. accent milenyum

accent milenyum Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar, atiker taktırdım arabama bir kaç gün önce.40 lt lik tank. ama lpg yi fullediğimde 28.7 lt gaz alıyor. 2. defa boşaltıp doldurdum ikisinde de aynı oldu. bu normal mi sizce? https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

2. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Gazı tam bitirmediğinizden kaynaklanır. Havalar soğuk. Deponuzdaki gazın tamamnı bitiremiyorsunuz. Bu nedenle 40 X %80 = maksimum zaten 32 litre alırsınız. O da depo tamamen boş ise....
    Düzenleyen : tolgakmg

3. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende atiker taktıralı bir ay oluyor.galiba aynı tanktan var ikimizde de.Bende de şöyle oldu gösterge kırmızıya düştüğünde doldurdum 27 litre aldı.Tam bitmesini beklemedim.Lpg tankının üzerinde % 80 diye bir şey yazıyor.acaba 40 litrelik tankın yalnızca bu kadarımı doluyor.Taktırdığım yere gidip soracaktım ama vaktim olmadı.

4. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    LPG tanklarında güvenlik nedeni ile dolum oranını kontrol eden şamandra mevcuttur. Bu şamandra depodaki basıncın belirli bir seviyeye gelmesi durumunda, yani depo %80civarında dolduğunda, otomatik olarak gaz dolumunu keser, kesmesi gerekir.

Bazı istasyonlarda depoyu fullerken dolum esnasında daha fazla gaz satabilmek için yüksek basınçlı pompa kullanırlar. Mesela pompanın ikaz sesi duyulmaya başladıktan sonra, dolum işlemi hemen durdurulmalıdır.

5. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim araçta 45 lik simit tank var 42,5 litreye kadar doldurabiliyorum ondan sonra kesiyor dolumu.Şamandıradan ayarlanabiliyor sanırım

6. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende de 45 litre tank var 38 litre civarı alıyor. iyi bişey aslında.

Bu Sayfayı Paylaş