Arkadaşlar, bende 208 model 1.4 Era Team var. Aracıma son birkaç haftadır LPG taktırsammı taktırmasammı diye düşünüyorum.Bunun yanında BRC yerine Ateiker yada diğer markaları taktır diye akıl verenler oluyor.Öncelikli sorum aracımı alalı 1 yıl olmasına karşın kalan 4 yıllık garanti sonra erermi? Ayrıca başka markamı taktırmamı önerirsiniz yoksa garanti boulsada bozulmasada BRC iyimi önerirsiniz.Ben işin içinden çıkamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.. Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir lütfen kurallara uyalım.. HyundaiClubTR Düzenleyen : Mustafa
bence garantiyi kesinlikle bozdurma . illada takcam diyosan git serviste taktır yalnız servis garantiyi bozmadan takıcağı için pahalıya gelcek bide onu ruhsata işlet falan 1500 lirayı bulur
öncelikle forum içinde büyük harfle yazı yazmıyoruz..daha sonrada arama butonunu kullanıyoruz..ayrıca lpg başlığı altında bir sürü buna benzer konu var oralara bakabilirsiniz..
servis sadece plaka takılmamış araçlara lpg takılırsa garanti veriyor diğerlerine garanti vermiyor yanlış bilgilendirme yapmayalım..
bendede tartarini var, arabayı alırken garanti kapsamında taktırdım performansı oldukça iyi, yakıt tüketimide iyi bir çok yerde serviside var, ama atiker kullananda çok, genelde memnun hyundaiciler atikerden, en hesaplısı o zaten
Ben Atiker kullanıyorum 4-5 ay oldu 10.000km ye yakın yol yaptım şuana kadar en ufak bir problem çıkartmadı yakıtıda ii daha ne olsun
http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=lpg-sss&menu_id=69&ordercolumn=0 kesinlikle arabalar garanti dışı kalıyor
bence taktır.Ben ilk başlarda karşıydım ama orjinal brc takılı aldım aracımı şimdi rodaj süresi dolmadan bile 20 liralık gazla 180 km ye yakın yapıyorum demeyin keyfime