arkadaşlar brc tüp taktırmak istiyorum ancak fiyatı hakkında bilgim yok birde performans düşüyormu bilgilendire bilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
bende taktırmayı düşünüyorum bugün sordum burda 1600TL ye 10 taksit yapıyorlar + aracın durumuna göre 250-300 arası ruhsata işletme masrafı çıkıyormuş.stepne yerine simit depo yapıp stepneyide arka koltukların arkasına monte ediyorlarmış.
Durduğun kabahat...Benzin 4 lira oldu hala bekliyor musun ??? Bırak brc yi falan. Yerli malı yutdun malı, Taktır Atikeri keyfine bak. Made In Konya...
atikerde 990 TL 10 taksitmiş ama araç garanti kapsamındaysa garantisi bozuluyormuş. brcile anlaşma varmış garantibozulmuyor dedi servis. acaba hangisini taktırmak lazım. bir yanda garanti var diğer yanda 600TL fark?
BRC de taksan başka bir tüp de taksan işçiliği iyi olan bir yerde taktır. Ama bana sorarsan BRC taktır aracının garantisi de devam etsin.
Ben Mersindeki sevise sordum garantinin bozulduğunu söyledi. 2 yıl kendileri lpg garantisi veriyormuş; ama garanti bozulduktan sonra niye BRC taktırmalı. Ben de 0 getz aldım, tüp taktırmayı düşünüyorum. Araştırıyorum şimdilik.Kararımı verirsem Konyada Atiker taktırırdım galiba. Bana her şeyiyle(ruhsatvs.) 2200 gibi bir fiyat söyledi servis.
2200 çok ama. brc 1600 atiker 990 lira şimdi araştırdımda ruhsat işletme masrafları; Gaz Sızdırmazlık Raporu Ücreti: 25 TL Araç muayene ücreti:126 TL Ek-1 :10 TL Emniyette ruhsat değişimi(tek yaprak değişecek): 46TL toplam 207 liraymış araba1 yaşından büyükolsaydı buna egsoz emisyon muayenesi eklenecekti birde ruhsat komple değişseydi 108 lira olacaktı. yani brc taktırırsanız 1807 tl atiker olursa 1197 tl oluyor
bende de 2010 var 0ken taktırmadıgın lpg sonradan taktırdıgında, lpg nın gectıgı organların 5 yıl garantı suresı bozuluyor bılgınız olsun. brc de olsa baska bı markada olsa fark etmıyor