ARAKADAŞLAR 1,6 OTOMATİK ERAM VAR SIRALI SİSTEM LPG TAKTIRMAK İSTİYORUM TAKTIRANLAR VARSA BANA ARTI VEYA EKSİSİNİ YAZARLARSA ÇOK SEVİRİM.
Aramıza hoşgeldiniz, kendinizi ve aracınızı "Tanışma" bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz. Mesajlarda küçük harf kullanmaya özen gösteriyoruz. Bu konuyla ilgili forumda fazlasıyla başlık ve bilgi var, "Arama" butonunu kullanarak bu bilgilere ulaşabilirsiniz. <table ="tableBorder" style="table-layout: fixed;" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"><t><tr ="msgableRow"><tr ="msgableRow"><td ="msgLineDevider" valign="top" height="150"> <div ="msg" style="overflow: auto; : left;"> LPG VE GARANTİ KAPSAMI... lpg taktırmak istiyorum lpg bilgi Lpg taktırcam </td></tr></tr></t></table> Düzenleyen : MSC
aramıza hoş geldin Bende de 2008 era var otomatiksıralı sistem tüp takdırdım çok memnunumçekiş gayet iyi ,020-,021 kuruş yakıyor ekonomik ben şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım OMVL N (En) Serisi taktırdım.Yalnıız.Dikkat et Tüpü montajını yapacak olan usta çok önemli işçilik 10 numara olmalı yoksa verim alamazsın atiker gibi ucuz ürünlerden sakın Benim tüpü takan usta Ankarada 1 numara 150-200 tl pahalı ama değer aldığı paraya arabanın kaputunu açınca tüplü olduğunu anlayamıyorsun.Gerisini sen düşün Montaj mükemmel dediğim gibi.Başka aklına takılan husus olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalkışırım Hoşçakal Düzenleyen : quatele
Brc Sıralı Sistem Lpg Kiti tavsiye ederim. 1 yıldır kullanıyorum şuana kadar herhangi bir negatif durum yaşamadım. Pozitif olarak ise performans kaybı yok, sağlam bir usta iyi bir montajla benzinden daha fazla performans elde ederisn. Şimdiden hayırlı olsun...
sadece stepne açıkta kalır okadar, bagajı herzaman kullanmayacağına göre hiçbir sorun yok ...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif BRC lpg kullanıyorum sorun yok