Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG TAKTIRDIM ATİKER YAKIT VERİLER RESİMLER EKLEND

'LPG Sistemleri' forumunda KasımAliAytekin tarafından 5 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar aracıma bugün atiker marka sıralı sistem taktırdım montaj 1-2 saat önce bitti hemen yola çıkıp test ettim 25-30 km yol yaptım 170km hıza kadar çıktım herhangi bir problem çıkmadı. Rolantide biraz enjektör sesi var gibi fakat yola çıkınca kesinlikle duyulmuyor en azından aracın içinden duyulmuyor. Benzinden tek fark düşük devirlerde kullanırken aniden gaza yüklenince aracın toparlaması bir iki saniye fark ediyor devrini aldıktan sonra tutabilene aşk olsun https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifAnlıyacağınız şuan çok memnunum bukadar uyumlu olacağını tahmin etmemiştim ne zaman lpg ye geçiyor anlamıyorum bile farkedilmiyor. Fotoğrafta koyacaktım fakat fırsat bulamadım en yakın zamanda fotoda koyucam!

Arkadaşlar taktırmak isteyenler hiç düşünmesin ATİKER taktırsın kesinlikle memnun kalacaksınız tabiki iyi bir ustaya taktırın montaj çok önemli!
    Düzenleyen : Master35

2. Misafir

Misafir Guest

Hayırlı olsun, güle güle kullanın...

3. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende atiker taktırmıştım arabayı aldıktan sonra.hemen hemen 10 ay oldu en ufak bir sıkıntı çıkarmadı ayara bile gerek duymadım.fakat zaman geçtikçe enjektör sesi birazcık daha artıyor.bunun dışında en ufak sorunu yok bende tavsiye ederim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

4. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle hayırlı olsun .Lpg iyi bir seçim.Fakat belli bir km yapmadan (1000 km ) izlenimleriniz sizi yanıltır.Aracınızın sisteme uyum sağlaması lazım.Bu uyum sürecinden sonra benzinden tek fark diye sarfettiğiniz cümle olmayacaktır.emin olabilirsiniz.İnanırmısınız bilmem benim aracım lpg de benzinden daha iyi çekiş sağlıyor.Yaklaşık 3 yıldır lpg de kullanıyorum

5. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hayırlı olsun güle güle kullanın.

6. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı olsun arkadaşım.Bende 11. ayda taktırmıştım.Şimdiye kadar öyle kayda değer bir arıza vermedi.4.000 km ye yaklaştı.İnşallah bundan sonrada olmaz.

7. hayırlı olsun ama ben lpg ye karsıyım onu taktıkmı arac gitmiyor gibi geliyor banahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif arac orjinallken bastınmı hırlıyor mübarekhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    enjektör sesini abartmayın yahu. bilmeyenler ciddi ciddi ses var zannedecek. o kadarcık sesi falan nasıl duyuyorsunuz?!

9. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    hayırlı olsun insallah sorun çıkarmaz.... bazılarında sorun çıkartıyoratiker.
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

10. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın

11. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Teşekkürler arkadaşlar. Enjektör sesine açıklık getirmek isterim. Enjektör sesi sadece araç rolantide çalışırken kaputu açıp dinlerseniz var gaza bastığınız anda ses kesiliyor normaldede kaput kapalıyken duymak imkansız yani okadar az bir sesten bahsediyorum.
    Haklısınız belli bir km yapmadan anlayamayız fakat ben şuan bile çok memnunum keşke çok daha önce taktırsaymışım diyorum .

Şunu da belirtmek isterim mutlaka Atiker taktırıp sorun yaşayanlarda olmuştur çevremdeki 3-4arakadaşımda atiker kullanıyor onların telkinleriyle karar verdim zaten hiçbir sorunu yok onlarında fakat bir tanesi ilk taktırdığında sorun yaşamıştı montaj hatasıymış şuan sorunu çözüldü. Yani sorun çıkıyorsa büyük ihtimalle montaj hatasından kaynaklanıyordur yada bir parça arızalı çıkmıştır diye düşünüyorum. En yakın zamanda fotoları ekliycem !!!

12. dundarbey_01

dundarbey_01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun birader, nasip olursa ben de taktırmayı düşünüyorum. kazasız belasız sürüşler dileğiyle ....

13. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    valla benım enıstede 98 accentını 7250 ye verıp 2001 mareayı 9000 e aldı ama benzını accent gıbı fazla yakınca tup taktırmaya karar verdı atıkerde uygun 800/900 tl arası uyum sorunu olmazssa oda atıker takacak

14. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bende 1 ay önce taktırdım ancak test etme imkanım olmadı. 1500 2000 tl vermeye gerek yok atiker iyi bir marka.

o sesi bende dinledim ancak 100 200 km dsen sonra neredeyse kalmıyor ustada bana öyle demişti.

inşallah 1000 km den sonra bende benzinden farkszı demeyi umuyorum.

bu arada atikerin geçişleri çok güzel. sadece dün ilk kez tüpe geçerken tanktan gelen o tık sesini duydum ki o da zaten tankın açılış sesi galiba karbüratörlü araçlara göre duyulması çok daha zor. geçişlerde aracı hiç etkilemiyor ayrıca. inşallah hepte böyle devam eder.

15. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Ben peşin 900 e taktırdım 3.gün bugün şuana kadar bir problem yok ayrıca performansda neredeyse benzinli gibi hemen hemen hiç fark yok gayet memnunum. Taktırmadan önce çok araştırdım çok düşündüm nerdeyse 4-5 aydır taktırsammı diye düşünüyordum anca karar verebildim. Maddi açıdan atiker uygun geldi diğerleri çok pahalı 1500 tl vermem zordu biraz tereddüt ettim fakat hiç fark yok bence fazladan para vermenin gereği yok iyi bir usta bulup atiker taktırın bence memnun kalırsınız!

16. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Evet hocam enjektör sesi bir süre sonra çok azalıyormuş ki şuanda bile duyulmuyor. O tık seside gaz otomatiğinin sesi duyulması gayet normal. Birde 1000km den sonra benzinden farksız demeyi umuyorum demişsiniz şuan öyle değil mi?

17. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    valla 200 km falan yapmışımdır heralde. çok ta farkedilmiyor. karbüratörlülerden çok farklı. ancak şunu da belirtmeliyim. aracını çok iyi tanıyan benim gibi herşeyden şüphelenen insanlar çok az bir farkı sezebilirler. ancak tabiki buda lafını etmeye bile değmeyecek bir farktır.

18. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    bendede atiker var. çok randımanlı çalışıyor. hayırlı olsun

19. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Saol teşekkür ederim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

20. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    bişey değil . güle güle kullan dostum.

Bu Sayfayı Paylaş