arkadaşlar benim aracımda tüpteyken bazen çalışmıyor çalıştığı zamanda rölanti 1in altında kamyon gibi titriyo araba benzine aldığımda saat gibi hiç bir sorun yok acaba bu sorun nerden kaynaklanıyo olabilirbana yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
kesinlikle lpg ayarlarınızdan kaynaklanıyo.sizde demişiniz benzinde saat gibi diye.bence motajını yaptırdığınız lpg servisine gidin sorununuzu halledeceklerdir.geçmiş olsun.
montajını yaptırdığım yere gösterdim değişecek olan bi parçası varmış 200 lira istediler bende öğrenci olduğum için yaptıramadım
aynı sorun bende de var.sözde hva sükülasyonunu sağlayan parça yanmış 200 tl.civarıymış.fişi çekik duruyor zaten. aracım 1998 model 1,5 yumurta kasa otomatik vites.gaz sistemim sıralı değil. sizce bundan yaparmı?benzinde sorun olmuyor fakar 600 kuruş civarı yakıyor.kim görse bu gazdan randıman alamazsın çıkarttır sıralı taktır diyor. sizce de randıman alamazmıyım sürekli aracım dur kalklarda stop ediyor. ben özürlüyüm el aparatı ile kullanıyorum çok zor oluyor benim için. bana ne tavsiye edersiniz.önerdiğiniz bir usta falan varmı?