Arkadaşlar Emniyetten Randevu Aldım Belge Yenilemeyle İlgili Olarak....Yapmam Gerekenler Neler Acaba...Gaz Sızdırmazlık Muayene Herşey Tamam Tek Eksik Yeni Yazılacak Olan Ruhsat Sayfam Neler Yapmam Gerekir Kaç Lira Tutar Daha Önce Yaptıran Arkadaşlardan Bi Yardım Rica Etsem Bilgilendirir misiniz? Daha Önce Açılmışsa Özür Dilerim Aradım Ama Bulamadım...
konuyu baştan anlatayım. lpgyi taktırdıktan sonra taktırdığınız yerden aldığınız belgelerle birlikte sızdırmazlık raporu yaptırıyorsunuz. daha sonra sızdırmazlık raporu ile birlikte ek1 formu doldurtuyorsunuz. bunu muameleciler 10 tl karşılığında dolduruyor. daha sonra aracı muayeneden geçiriyorsunuz. oradan aldığınız belgelerle birlikte tüm belgeleri emniyete verip eski ruhsatıda verip 1-2 sonra yeni ruhsatınızı alıyorsunuz. eğer yanlış hatırlamıyorsam aynen bu şekilde ben yaptırmıştım.
dün muyaneyi yaptırdım. 126 tl muayene için verdim. muayenede stepne bağlantısı ve sol kısa far yönü hatalı şeklinde iki hafif kusurla muayeneden geçtim.muayene için internetten randevu alıp öyle gitmiştim. 1 saat içindenmuayene istasyonundaki işim bitti.muayeneden sonrada ruhsata işletmek için bayrampaşa trafik şubeye gittim. evrakları verdim 108 tlde ruhsat için para verdim. iki gün sonra ruhsatı almaya gideceğim. kısaca özetlersek atiker safe fast kit 990 tl 10 taksit sızdırmazlık 25 tl ek1 formu 10 tl muayene 126 tl ruhsat 108 tl toplam: 1259 tl sadece ruhsata işleme : 269 tl ----------------------------------------------------------------------- daha önce kendim aracı taktırdığımda konu açmıştım oradan aldım ücretler bu şekildeymiş yaklaşık 6 ay önce
çok teşekkür ederim abim kafada kalan son soru işareti muayeneden sonra ruhsata işletmek için ne kadar sürem var bunun cevabından sonra kilitlenebilir konu