Arkadaşlar bugün gittim 1.6 2005 model Hyundai Accent aracım için LPG fiyatlarını sordum.. Aklımda BRC vardı. Atiker BRC ve Fema yı sordum. Fema ve Atiker aynı fiyat 1100 YTL BRC 1600 YTL. Sizin önereceğiniz bi LPG markası var mı?Bizim araçlara hangisi daha uygundur?
kme taktırdım şubat gibi,çok memnunum,tavsiye ederim,1200 fiyatıydı,uyumlu ayarı bozulmuyor,performansı da oldukça iyi,ama en önemlisi bilgisayara bağlandığında bütün ayarlarının ordan yapılması,diğerlerinde yok bu bildiğim kadarıyla
Yılda 15.000 civarı yapıyorum araba 45.000 KMde. Wala ben en çok BRC taktıran gördüm tam uyumluymuş falan dediler.. Forumda da baya taktıran vardı..
arkadaşım merhaba yeni üye oldum siteye.Benim aracımdada brc marka sistem var fotoğraflarını tanıtım bölümünden görebilirsin.Çok memnunum hiçbir uyumsuzluk görmedim şu an.Brc nin fiyatı pahalı ama hakkını veriyo bende gerçi diğer makra takılı bi accente binmedim ama..
ben hyundai kullanan taksicilerle konuştum %90 ı ZAVOLİ kullanıyor çok ilginç geldi taktıracaksan zavoli taktır diolar!