Arkadaşlar dün gece aracımın gazı doldurdum 57 tl ye bindiğimde araçta iki diş gösteriyordu gösterge kafama takıldı biraz dolaştım başka bir shelle gittim tekrar doldurdum arada 50 km mesafe yol yaptım. diğer shelldede 40 tllik gaz aldı aracım. geri ilk aldığım yere gittim bir açıklama yapmadılar yarın gel dediler bir araştıralım dediler arkadaşlar sizden fikir istiyroum neden böyle birşey olmuş olabilir ve sizlerinde başına geldimi hiç böyle bişey...
50 tl bende de 2 ışık gösteriyor bir süre arac kendine gelince 3 ışık oluyor sonra da kendıne gelıyor göstergeler
depo full doldu aykut kardeşim 27 litre gaz aldı yani simit var bende 31 ltreye depo doluyor zaten neredeyse 100 tl ye depo dolmuş oldu.
bende bi keresinde 50lt depo 25 lt aldıktan sonra gırt gırt gırt diye ses çıkartıyordu lpg tabancısı, ben de servise gittim birkaç parçaya baktılar sorun ortadan kalkmıştı.. eğer sen de hyundai nin brc sinden aldıysan durumu anlat derim oraya ..
aklıma gelen birşey var ama insanlarında günahını almak istemem.yinede anlatayım sizin aklınızın bir köşesinde bulunsun. bu lpg dolumu yapan makinaların kalibrasyonu söz konusu değil ve takibide söz konusu değil dolayısıyla bayiye kalmış bir durum. geçenlerdebir opetten lpg aldım depo 45 litre lavaboya gittim geldim 60 lt lpg almış pompacının kafasını ordakopartıyordum ramak kalmıştı. kaldıki depoda benim hesabıma göre yarım depoda lpg olması gerekirdi. siz siz olun güvenilir yerden alın gazınızı
benimkinde ses yoktu olayı anlıyamadın herhalde depo full doldu 57 tl ye ve tabanca attı normalde gösterge full göstermesi lazımken 2 ışık yanıdı kafama takıldı şamandıra bozulmuş olabilirmi dedim ama ilk defa geldi daha sonra tekrar gaz bu seferde 40 tlye doldu bu aradaki mesafe 50 km yol yaptım o zaman aracım 1 tlmi yakıyor mantıklı düşündugun zaman depo 32 lt reye falan doluyor ben 97 tl lik gaz almış oldum
alper kardeşim her zamanki aldığım yerden aldım ilk defa böyle bişey geldi başıma tekrar gittim sahipleriylede konuştuk akşam onlarda anlıyamadı kafamız çok karıştı depo hava yapmış olabilirmi sence?
hyundai nin kullandıgı brc sinden değil mi... ne yapıp etsinler incelesinler bilgisayara mı baglıyorlar artık ne yapıyorlarsa gereken işlemlerinin yapmalarını talep et
Ben Ankara'da gazı 1,85 TL'den alıyorum araçım 2005 Getz 1.3 Otomatikvites depo en fazla 35 lt gaz alıyor ve şehiriçi yaklaşık 300-330 km gidiyor sizce nasıl? Bakımlarını da düzenli yaptırıyorum. Düzenleyen : trimpot
bendeki olay kalibrasyon bozukluğundan kaynaklanıyor onu biliyorum bazı art niyetli insanlarda bunu bilinçli olarak ayarlıyor